Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Databank Antilliaanse probleemjongeren

brief databank probleemjongeren

Het is merkwaardig en verontrustend dat minister Vogelaar geen aparte databank voor Antilliaanse ‘probleemjongeren’ in wil voeren.
sticker Schurk sc Amsterdam 2013 crook with guns

Het feit dat de bevolking van diverse Nederlandse gemeenten ernstig te lijden heeft onder de overlast die deze jeugd veroorzaakt, is kennelijk geen zwaarwegend argument voor de minister om haar bevoegdheden ten gunste van geterroriseerde bewoners in te zetten.

sticker Schurk Amsterdam Overtoom‘Historische gevoeligheden’ die een rol zouden spelen bij de tot op het bot corrupte Antilliaanse politici wegen duidelijk zwaarder dan de meningen en belangen van inwoners van Nederland, die tenslotte toch de belasting moeten ophoesten voor het beleid van de minister.

Helaas menen politici overal in de samenleving daadkrachtig te moeten ingrijpen behalve daar waar de kerntaak van de overheid ligt, namelijk op het terrein van de veiligheid van de
bevolking.

DF

~ Metro, 12 november 2008 ~

Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>