Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Corruptie Nederland out of control?

sticker laser314 'das-muil'

Het aandachtig volgen van het Nederlandse nieuws op websites als GeenStijl zal voor velen onbewust moeten aanvoelen als een soort permanente sodomie die men niet alleen onvrijwillig ondergaat maar ook en plein public en ‘collectief’, namelijk met andere belastingbetalers samen.
shirt 'i pretend to work'
Probleem natuurlijk is dat de omvang van corruptie, zelfverrijking, onbetrouwbaarheid en verspilling in overheid en politiek zo gigantisch is, dat media er niet langer omheen kunnen.

de wereld graait door graffiti AmsterdamGeenStijl lezers hebben naar ik vermoed doorgaans geen bijstandsuitkering en werken gemiddeld genomen ook niet binnen ministeries en gemeentehuizen, krijg ik de indruk. Dat houdt in dat zij netto-betalers van belasting zijn, ofwel zij financieren de santenkraam.

Of het nu gaat om de miljarden die verdwijnen in het SNS-debacle, de Congolees of Irakees die de verzorgingsstaat plundert, salarisverhoging voor Europese ambtenaren, corruptie bij stadsdeel Zuid-Oost, het kritisch rapport van ProRail over het aanbesteden van spooronderhoud dat ambtenaren probeerden te verduisteren, het ‘oprekken‘ van het kinderpardon, de veel te dure website van Spijkenisse en de versoepeling van het asielbeleid: de overheid doet alsof het geld niet op kan, terwijl het andermans geld betreft.
sticker fap the system Amsterdam anti-politics 2013

Door anderen verdiend, niet door de politici en ambtenaren die wat vergaderen, enkele studiereizen maken en vervolgens weer een paar miljard euro kwijt zijn, ofwel de parasieten.

sticker 'thief'Amarantis, Rochdale en tientallen andere ‘semi-overheden’ verdronken de laatste jaren in faillissementen na fraude, corruptie, zelfverrijking en bovenal schrijnend wanbeleid dat eigenlijk nooit bestraft is.

Nederland kent een soort fiscaal-juridisch kastensysteem: uitkeringstrekkers, ambtenaren en andere uit de collectieve ruif vretenden zijn de elite geworden en gewone hardwerkende burgers de slaven.

sticker 'urban tale' fuck youUiteraard moeten de ‘kleine luyden’ er met regelmaat van doordrongen worden wie er in deze polder echt aan de touwtjes trekt, dus is onlangs waxinelichtgooier Erwin Lensink weer een straf aangesmeerd en Henk Krol ook nog een boete, voor een daad die slechts als edel beschouwd kan worden.

Criminederland: U betaalt, het schorem bepaalt!

DF

Gerelateerd:

Corruptie rond Fyra: 3 nadelen, 1 voordeel

Dievenparadijs Nederland

De ambtenarij faalt, ‘het publiek’ betaalt

Ad Melkert, de joker van het ESF, is terug

Absurdistan in de polder


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>