Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Complot rond moord op politiechef?

sticker meer zon minder politie Amsterdam juli 2013 agamsterdam

Een van de vier gearresteerde verdachten in de moordzaak rond de Zuid-Afrikaanse hoofdcommissaris Tirhani Maswanganyi beweert regelmatig klussen op te knappen voor de recherche.

Roger Godfrey Moseki werkt in het dagelijks leven als soldaat en beweert ook in dienst te zijn van de militaire inlichtingendienst. Als hij interessante informatie vond – zoals in deze zaak onder andere ‘mensen in uniform’ die niet-geregistreerde vuurwapens wilden kopen – speelde hij dit door aan ene Willem van der Merwe, de enige agent die hij vertrouwde.

Vaststaat dat Van der Merwe hem bezocht in zijn cel, volgens Moseki om hem te betalen. Hij zou bovendien door agenten gemarteld zijn in de gevangenis.

sticker Kroko truth itself is constructed Amsterdam 2012

Bij de moord op Maswanganyi afgelopen juni is ook een prostituee betrokken, met wie de politiechef wel eens reisde. Tijdens het proces wordt de rechtbank zwaar bewaakt.

DF

Gerelateerd:

Z-Afrika: bendegeweld, corruptie & 1448 strafblad-cops

Afgehakt hoofd per post voor politiechef Kenia

Kluis gestolen uit politiebureau Z-A

‘Hit-mom’ wil eigen zoons laten vermoorden (Z-Afrika)

President Zuid-Afrika promoot corruptie

Fitness-test Z-A doodt 7 aspirant agenten

Z-Afrika: psycho pleegt 20 moorden, 16 verkrachtingen

Colombia: agenten gijzelen drugsdealer om losgeld

‘Monster van Tholeni’: 625 jaar cel voor golf seksmoorden

Gruwelijk geweld tegen lesbiennes Zuid-Afrika

Rechter: “verkracht in de gevangenis wie je wil”

Verkrachter / seriemoordenaar Z-Afrika belaagt meisjes

Zuid-Afrika: meisje (12) bijt tong verkrachter af

Lolly lounges: pedofilie in Zuid Afrika


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>