Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Christin gedwongen bekeerd tot islam

Sticker LN help Amsterdam ndsm 2013 December

De politie in de Pakistaanse stad Rawalpindi heeft een moslimjongen gearresteerd wegens de ontvoering van een 14-jarig meisje. De christelijke tiener is onder dwang bekeerd tot de islam en moest vervolgens ‘trouwen’ met haar ontvoerder.

Abdullah Shafi kidnapte het meisje begin december 2013 terwijl haar vader Bhatti op zakenreis in China was, meldt The News. De moeder van het slachtoffer werd ernstig bedreigd door familieleden van de jongen, in geval ze het zou wagen aangifte te doen.
girl cries blood crying poster Amsterdam center 2013 September 'street art'

Kort nadat haar vader op 5 december naar de autoriteiten stapte verscheen het meisje bij een rechtbank, vergezeld door zo’n vijftig gewapende supporters van de ontvoerder. Het kind vertelde haar ouders ernstig bedreigd te zijn. Ook de familie zou gevaar lopen als ze onder het ‘huwelijk’ uit zou proberen te komen.

Het slachtoffer is inmiddels weer bij haar ouders, die pogingen ondernemen het land te verlaten. De jongen is niet aangeklaagd voor het onder dwang bekeren tot de islam van het meisje want dat is geen misdrijf in Pakistan.

DF

Gerelateerd:

Protest om graf hindoe op ‘moslim-kerkhof’

Christenmeisje gedwongen gehuwd met moslim (Nigeria)

Moslims Maleisië eisen excuses om ‘Allah’

Moslima mishandeld om sluier in klaslokaal

Liberaal Pakistan wil jihad tegen Taliban

Schoolmeisjes met galg tegen verkrachting Pakistan

Moslimmeisje ‘goedkoper slachtoffer’ pooier dan blanke

Armeense geschiedenis: ‘Tatoeages van oma’


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>