Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Islam in Europa dankzij onvrijheid

sticker donkey Amsterdam 2014 November ezel betoeterd

“De westerse cultuur, waarin het vrije individu centraal staat, wordt bedreigd door de islam”, zo luidt een inmiddels gevleugelde uitspraak. Aanslagen zoals die op de redactie van Charlie Hebdo in Parijs of die onlangs in Kopenhagen, waarvan de Zweedse cartoonist Lars Vilks het vermoedelijke doelwit was, wakkeren dit sentiment aan. De gedachte is echter een zinsbegoocheling. Decennia van indoctrinatie vertekenen een correct zicht op het verleden.

Daders van dergelijke terreuraanslagen stammen immers vrijwel zonder uitzondering uit islamitische gebieden. De migratie van moslims naar Europa kwam op gang in een periode waarin Europese staten groeiden onder invloed van linkse stromingen, die in elk geval in Nederland de media en het onderwijs sinds de jaren 60 goeddeels domineerden.

sticker get free 2013 September Amsterdam woman

Migratie & politieke correctheid

Nadat rond 1975 de in totaal 20.000 gastarbeiders uit Marokko en Turkije hier niet meer nodig waren, zond de staat ze niet met een flinke arbeidsbonus huiswaarts naar hun gezinnen. Integendeel. De overheid koos er liever voor hun families, uiteindelijk zelfs halve dorpen, hierheen te halen terwijl men de inmiddels werkloze arbeidsmigranten dumpte in de arbeidsongeschiktheidswet (WAO).

Nederlanders die dit onverstandig vonden werden, evenals hun politieke voorlieden, vakkundig monddood gemaakt in media en parlement. Het verkondigen van ‘rechtse’ standpunten inzake immigratie kwam mensen al snel op een vergelijking met de nazi’s te staan en leverde ook fysieke risico’s op.

Uiteindelijk wisten onder meer Bolkestein, Fortuyn en Theo van Gogh de ‘politiek-correcte’ democratuur goeddeels te ontmantelen. De opkomst van het vrije internet deed de rest.

sticker freemind frog dendrobates Amsterdam 2013 gif-kikkerOnze vrijheid bedreigd?

Er is echter op demografisch gebied in de halve eeuw tussen de start van het policor-tijdperk en het huidige jaar veel veranderd in Nederland. Het is met name opvallend dat hier inmiddels ruim een miljoen moslims wonen. Dat is vijftig maal zoveel als dat er aanvankelijk arriveerden om tijdelijk werk te verrichten.

Zou, bij afwezigheid van de policor-democratuur, eenzelfde immigratie mogelijk zijn geweest? Ik kan me zo voorstellen dat dit heel anders was gelopen als er eerder openheid was gekomen over criminaliteitscijfers en anti-westerse denkbeelden onder bepaalde groepen migranten.

Nederlanders die – ondanks de censuur, propaganda en indoctrinatie – toch doorhadden wat er gaande was, konden zich echter niet onttrekken aan het meefinancieren van iets dat zij als een grote bedreiging zagen (en zien). Fiscus en politiek dwongen ‘rechtse’ mensen mee te betalen aan het (pseudo)linkse experiment waarvan Nederland nu de wrange vruchten plukt.

Conclusie

De geringe vrijheid die de Nederlandse staat het volk tussen ruwweg 1965 en de eeuwwisseling toestond maakte massale immigratie uit moslimlanden mogelijk.

Laser 3.14 graffiti age politically correct fatalism Amsterdam 2012 foto Noah van Wijk

Islamisering van hele stadsdelen, tegen persvrijheid gerichte terreurdaden en andere ‘islam-gerelateerde verschijnselen’ worden steeds zichtbaarder in Europa en dus ook Nederland. Deze tendensen vormen echter geen breuk met ons nabije verleden, maar zijn daar een rechtstreeks uitvloeisel van.

DF


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>