Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Verkrachting medisch personeel Zuid-Afrika

sticker Cell block Four Amsterdam 2013 Red Light District prison

Een poging om in hoger beroep vrijgesproken te worden van een ernstig zedenmisdrijf heeft twee Zuid-Afrikanen vrijdag niks opgeleverd. De mannen waren in 2012 veroordeeld voor het verkrachten van twee ambulancemedewerkers.

De aanval vond volgens IOL News plaats op 5 maart 2010 in Roodepoort, een buitenwijk van Johannesburg. De medici waren afgekomen op een melding over een gewond kind toen ze belaagd werden door Richard Luruli en Michael Khorombi, die beiden bewapend waren.

sticker woman red Amsterdam center 2014 February girlZij sleepten de vrouwen uit de ambulance naar een nabijgelegen veldje, waar ze werden beroofd en verkracht. Een voorbijganger werd verweten de criminelen “gestoord te hebben tijdens hun werk” en kreeg klappen van het duo. Zij dwongen hem zelfs bovenop een der slachtoffers te gaan liggen en mee te doen aan het zedenmisdrijf. De man ging op een van de vrouwen liggen en fluisterde in haar oor dat ze moest veinzen te worden verkracht.

Luruli en Khorombi kregen beide acht keer levenslang opgelegd vanwege de verkrachtingen, 35 jaar cel omdat ze iemand anders probeerden medeplichtig te maken aan een zedendelict en 15 jaar celstraf wegens het illegale bezit van vuurwapens. Luruli’s DNA werd in de vagina’s van beide vrouwen aangetroffen, terwijl Khorombi een condoom gebruikte.

sticker woman hands face February 2014 Leiden center girl meisje

Het huwelijk van een van de slachtoffers liep op de klippen na de verkrachting. Haar echtgenoot kon niet verdragen dat zijn vrouw door een andere man was gepenetreerd.

DF

Gerelateerd:

Arrestatie moordenaar die meisje verminkte

Serieverkrachter jaagde op kinderen

Zieke verkrachter voor het gerecht

Verkracht en verbrand meisje herstelt vlot

Verkrachter ‘trouwde’ meisje (14)


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>