Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Broers ex doden aanvaller met bijl en schep

sticker machete blood Amsterdam center September 2013 kapmes

In het Zuid-Afrikaanse KwaNobuhle is dinsdagochtend een man om het leven gekomen toen hij verhaal ging halen bij zijn ex-vriendin.

Nadat hij de nacht ervoor nog uit haar huis verjaagd  was keerde hij nu terug met een ‘panga’ (machete) en vernielde enkele ramen, alvorens de deur te forceren.

sticker axe Amsterdam center 2013 August bijlVer kwam de agressor niet dankzij kordaat ingrijpen door twee broers van de vrouw.

grote rode schop Amsterdam Noord 2013 September

Zij wisten de 45-jarige aanvaller zijn wapen te ontfutselen om hem vervolgens daarmee dood te hakken, waarvoor ook een schep en bijl gebruikt werden.

Morgen verschijnen ze voor de rechter.

‘Man vóór “zelfmoord” gecastreerd’
In een andere rechtszaak met een ‘relationeel geweld’ dimensie zijn afgelopen maandag drie broers op vrije voeten gesteld in Mpumalanga.

Het drietal in de leeftijd van 17 tot 21 jaar oud werd verdacht van de moord op ene ‘Mhlongo’, die een relatie met hun moeder had.

sticker Mickey Mouse hanged Amsterdam North 2013 September galgOok hun vader zou op de hoogte zijn, maar deze had naar eigen zeggen zijn zoons juist geprobeerd te weerhouden van enige agressie tegen de man.

Het slachtoffer was in een boom opgehangen om het op zelfmoord te laten lijken, maar bleek vermoedelijk kort eerder gecastreerd.

sticker 'vliegende penis vleugels', Baltics

Politiewoordvoerder Leonard Hlathi vindt dat er onvoldoende bewijzen tegen de broers bestaan en startte een nieuw onderzoek naar de gruweldaad.

DF

Gerelateerd:

Complot rond moord op politiechef?

Bendegeweld, corruptie & 1448 strafblad-cops

Afgehakt hoofd per post voor politiechef Kenia

Kluis gestolen uit politiebureau Z-A

‘Hit-mom’ wil eigen zoons laten vermoorden (Z-Afrika)

President Zuid-Afrika promoot corruptie

Fitness-test Z-A doodt 7 aspirant agenten

Z-Afrika: psycho pleegt 20 moorden, 16 verkrachtingen

Colombia: agenten gijzelen drugsdealer om losgeld

‘Monster van Tholeni’: 625 jaar cel voor golf seksmoorden

Gruwelijk geweld tegen lesbiennes Zuid-Afrika

Rechter: “verkracht in de gevangenis wie je wil”

Verkrachter / seriemoordenaar Z-Afrika belaagt meisjes

Zuid-Afrika: meisje (12) bijt tong verkrachter af

Lolly lounges’: pedofilie in Zuid Afrika


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>