Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Broer maffioso sterft bij bevrijdingsactie

sticker Mobsters RCD 2014 March Amsterdam center gangsters crime

Een lid van de beruchte Calabrische maffia is maandag bevrijd tijdens een gevangenentransport. Zijn broer overleed hierbij en een politieman raakte gewond.

De aanval op het transport vond plaats vlakbij de rechtbank van het plaatsje Gallarate, in de buurt van Milaan. De aanvallers gebruikten vuurwapens en traangas, schrijft News24. Domenico Cutri’ (32) had een levenslange celstraf gekregen voor de moord op een Pool in juni 2006. Slachtoffer Luckasz Kobrzeniecki zou geflirt hebben met Cutri’s vriendin. Diverse andere mannen werden ook veroordeeld om de moord, meldt website ANSA.

sticker don Corleone has a family Amsterdam North 2013 September oge paint cartel

Er zouden ongeveer 25 schoten zijn gelost bij de bevrijding van Cutri, lid van de alom gevreesde Ndrangheta. Hij ontsnapte samen met de vier aanvallers.

Cutri’s broer Antonino werd kort later dood achtergelaten bij een ziekenhuis. De moeder van de man werd bij het lijk aangetroffen en wordt ondervraagd door de politie.

DF


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>