Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Britse OV-hater verlaat Singapore

  • 26 jan 14

  • MEDIA

  • 0 reacties

sticker metro Amsterdam August 2013

De Britse vermogensbeheerder Anton Casey die zich met zijn denigrerende opmerkingen over gebruikers van het openbaar vervoer de woede van Singapore op de hals haalde, heeft het land verlaten. Zijn werkgever meldde zaterdag bovendien dat de Porsche-bezitter en de firma per direct “uit elkaar gegaan zijn”.

“Zijn opmerkingen druisen in tegen onze kern- en familiewaarden, die zijn gebaseerd op vertrouwen, wederzijds begrip en respect jegens diversiteit”, aldus werkgever Crossinvest Pte Ltd. Volgens Asia-One resideert de rijkaard inmiddels in Australië.

sticker bus Baltics picture

Casey (39), die van mening is dat mensen in het OV ‘stinkende paupers’ zijn, zou zelfs online doodsbedreigingen ontvangen hebben. Een afbeelding toonde zijn vijfjarige zoontje, gezeten in de metro, met eronder de tekst: “Pappa, waar is je auto & wie zijn al deze arme mensen?”.

De rijke Brit is getrouwd met een voormalige schoonheidskoningin uit Singapore, een der welvarendste landen op aarde. Hij heeft zich inmiddels verontschuldigd voor zijn opmerkingen.

DF


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>