Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Brit op kannibaal-drug bijt strandgangers

sticker Angry Face Amsterdam CS 2014 April hat

De politie van Mallorca heeft een Britse man gearresteerd die zijn tanden in het strandpubliek probeerde te zetten. De kannibaal zou onder invloed zijn geweest van party-drug ‘cannibal’, vermoedelijk badzout (cloud-9), en andere narcotica.

Er waren volgens Mirror tien Spaanse agenten nodig om de vakantieganger (28) op het strand van Magaluf te overmeesteren. Videobeelden tonen hoe de Brit ligt vastgesnoerd terwijl hij “op dierlijke wijze” bijt en sist naar de politie. De man moest verdoofd worden alvorens hulpdiensten hem konden transporteren.

sticker weird face man Amsterdam West 2013 November scary clownMeer incidenten Magaluf

Mirror meldt dat ook een zeventien jaar oud Brits meisje op Mallorca woensdag is opgenomen in het ziekenhuis nadat ze andere feestgangers probeerde te bijten. Het kind was mogelijk onder invloed van ‘cannibal’.

Het is nog onduidelijk of de tiener de drugs bewust gebruikte of dat ze stiekem in haar drankje waren gemixt. De autoriteiten van Ibiza waarschuwden onlangs ook voor het gevaarlijke narcoticum.

sticker vlees ijsje Amsterdam

Er ging enkele dagen geleden nog een video viraal waarop te zien is hoe een Brits meisje in dezelfde badplaats tientallen mannen op de dansvloer oraal verwent, naar verluidt in ruil voor enkele drankjes.

DF

Gerelateerd:

Bonzai-drug probleem in Istanboel

Oorlog tegen drugs is totale mislukking

Marokkaan op drugs mept moeder met bijl

‘Cloud nine’: potentieel Godsgeschenk voor terroristen


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>