Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Boko haram kidnapt opnieuw schoolmeisjes

image sticker cute niqab Amsterdam center 2014 February look left

Een gewapende groep heeft acht tieners ontvoerd in het noordoosten van Nigeria. De politie vermoedt dat het gaat om strijders van terreurbeweging Boko Haram.

Volgens de autoriteiten zijn de schoolmeisjes in de leeftijd van 12 tot 15 jaar. De kinderen werden gekidnapt in het dorpje Warabe (Maps), vlak bij de grens met Kameroen. Ze werden op vrachtwagens geladen, te samen met vee en voedsel dat de islamitische terroristen meenamen uit de nederzetting.
sticker niqab  Amsterdam nikaab islam

De aanvallers arriveerden ‘s nachts in een tweetal voertuigen die met legerkleuren beschilderd waren, meldt al-Jazeera op basis van ooggetuigenverslagen.

President Goodluck Jonathan heeft inmiddels positief gereageerd op het Amerikaanse aanbod om mee te helpen de massale ontvoering van schoolmeisjes van 14 april op te lossen.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>