Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Volk in keurslijf geperst’

ingezonden brief over de betuttelende overheid in Nederland

Welhaast dagelijks krijgt de Nederlandse krantenlezer de meest uiteenlopende berichtgeving voor zijn of haar kiezen over binnen de overheid heersende misstanden.
sticker Classified Amsterdam

Voor een ieder is inmiddels overduidelijk dat op grote schaal wordt gefaald, verspild en gelogen, terwijl zelfverrijking, geheimhouding en zelfs misleiding van de burgers de ‘normen’ blijken te zijn binnen departementen en gemeentehuizen.

De boven de wet geplaatste politici en bureaucraten menen ondanks dit alles het recht te bezitten om de bevolking in de door hen gewenste keurslijven te persen.

Deze variëren van het tegen de vrije jeugd gerichte beschavingoffensief tot aan ‘s lands inlijving in de Europese grondwet, die men gerust als een constitutionele staatsgreep mag beschouwen.

sticker Riga 'we have the right to be stupid'

Het gedrag van de staatsdienaren valt in toenemende mate binnen privaat- en strafrechtelijke categorieën als wanprestatie, bedrog, diefstal, oplichting, afpersing, fraude en ja, zelfs georganiseerde misdaad!

Misschien is het geen onaardig idee om dat Grondwettelijke artikel 1 over gelijke behandeling eens toe te passen op de hoeders van de wet zélf.

DF

~ in Metro / 13 juni 2008 ~

Gerelateerd:

Kruistocht tegen de gezelligheid


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>