Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Bende hakt beruchte gangster India dood

sticker machete blood Amsterdam center September 2013 kapmes

‘Gate’ Rajendran is dinsdagochtend aan zijn eind gekomen. Een groep van vijf mannen vermoordde de 54-jarige topcrimineel bij zijn huis in Periyapalayam, Zuid-India.

De bende omsingelde Rajendran waarna hij werd doodgehakt. Volgens ooggetuigen waren de aanvallers met een auto gearriveerd en wisten zij na de moord te ontsnappen.

sticker Machete Slikomania Amsterdam center 2013 August Danny Trejo

Het slachtoffer was een zeer beruchte crimineel, meldt The Times of India. Rajendran was verdachte in ruim dertig strafrechtelijke dossiers, waaronder onderzoeken naar moorden en afpersing. Hij leidde tussen 1990 en 2003 de onderwereld in het noorden van Chennai, totdat de politie met doortastend optreden een eind maakte aan het misdaadimperium.

Rajendran leefde met zijn familie en was volgens de autoriteiten recent niet meer verdacht in grote zaken. De moord zou kunnen voortvloeien uit betrokkenheid van de voormalige gangster met dorpstribunalen, of ‘volksgerichten’.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>