Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Zaak Badr Hari keerpunt rechtsorde

sticker je bent een parel in gods hand Amsterdam 2013

In de ogen van veel Nederlanders is Badr Hari een ‘typische Marokkaan’.

red-white cat sitting on scooterHij kickbokst, haat dan wel minacht blanken en negers, geeft zich ongegeneerd over aan laffe aanvallen en heeft graag een blonde chick aan z’n zij. Bovendien minacht hij niet alleen de lokale bevolking, ook het rechtssysteem lapt hij goeddeels aan zijn laars.

sticker 'revalidatie 020'Connecties met een zekere motorbende en natuurlijk Marokko, waarmee Nederland geen uitleveringsverdrag heeft*, maken dat hij en zijn vrienden welhaast boven de wet staan. Zo verdwenen al eerder camerabeelden waarop de mishandeling van een portier bij club Blinq gefilmd was en inmiddels sijpelen de verhalen naar buiten over soortgelijke ‘incidenten’ in Jimmy Woo en elders.

Voorlopig dieptepunt vormt natuurlijk de ernstige mishandeling van Koen Everink door – volgens het slachtoffer – Hari en zijn groepje tijdens dansfeest Sensation. Everinks gezicht is op meerdere plekken gebroken en waarschijnlijk zal hij nooit meer normaal kunnen lopen.

Om een lang verhaal kort te houden: als Hari en de groep daaromheen niet keihard aangepakt worden door politie en justitie zal dit gevaarlijke effecten op de samenleving hebben.

Jongens met eenzelfde afkomst en “mentaliteit” als Hari – in Amsterdam schat ik zo’n 2000 tot 4000 exemplaren – zullen nog harder tekeer gaan dan nu, want de staat gooit de handdoek al geruime tijd duidelijk in de ring.

sticker 'dolle baas', AmsterdamDeze ineenzinking van de rechtsorde is onderdeel van een geleidelijk proces, maar escalatie ervan kan bij niet-Marokkanen dezelfde sentimenten oproepen.

Vooral de beschaafde Marokkanen zullen hiervan slachtoffer worden, want zij zijn natuurlijk minder goed bewapend en georganiseerd dan Hari en z’n maatjes.

Hoe het ook zij, als de autoriteiten geen serieus werk van Hari en de netwerken daaromheen maken is Hobbes’ “oorlog van allen tegen allen” weer een stapje dichterbij gekomen in ‘onze’ polder.

DF

* behalve wat betreft belastinggeld dat massaal de grens overvloeit

Tags:        |      |   

8 reacties

 1. Tijd om jullie vieze vuile Nederlanders kapot te maken en terug naar de gaskamers.

  • Beste Faouzia,
   Bovenal dank voor je reacties.
   Ik laat eea op me inwerken en zal daarna proberen een antwoord te formuleren.

   Groet!
   David

 2. Comodo wa. Vieze vuile hond ben je. Wij berbers hebben jullie uit gaskamers gehaald tijden de 2 de wereldoorlog. Wat krijgen we nu. Stank voor Dank. Zo hebben onze ouders het vuile werk moeten doen en belasting betalen in je jaren zestig waar jullie vieze vuile honden van gestudeerd hebben. Het enigste wat het beste is voor jullie stuk Hollands vuil is het tegenovergestelde van alles wat jullie willen zijn of worden met agressief verkrachtende electromagnetische magie. Dat betekend ook elke Hollands hetero man pompen met lullen

 3. Ha Comodo,
  Hari vond ik binnen de ring vaak al dermate onsportief dat het me verbaasde dat hij überhaupt mocht blijven vechten. Beter een paar jaartjes laten afkoelen in de gevangenis dan kort achter tralies, omdat de rechter ‘imagoschade’ oid meeweegt in het vonnis …
  Dank voor je reactie,
  David

 4. Over Badr Hari gesproken, deze geweldenaar moet zijn licentie inleveren. Want een andere vechtsporter had er maar één incident op straat en zijn licentie werd hem afgenomen, dus waarom deze agressieve gevaarlijke asociale vechtmachine niet. En ook na het uitzitten van zijn straf, ook Nederlandse paspoort ongeldig verklaren en een enkele reis, richting zijn geliefde Marokko. Om een voorbeeld te stellen, dat het nu menens is. Want voor mij is hij helemaal geen voorbeeld figuur, in tegendeel heeft zijn gedrag, een negatieve invloed op zijn soortgenoten. Laat het duidelijk zijn!

 5. Cayman
  Jammer dat je zo’n bericht alleen als “Onzin” kan melden
  Een knop “Haatzaaien”, “geweld uitlokken” of ” debiel gedrag” zou voor dit soort berichten wel van toepassing zijn.

  David Frankenhuis (ik)
  @Cayman: nee, ik vrees juist dat het niet aanpakken van tuig een vorm is van ‘geweld uitlokken’. Dat stimuleert eigenrichting en/of willekeurige wraak, iets waar ik tegen ben.

  Voor de duidelijkheid, bovenstaande reacties zijn gekopieerd van Nujij.nl, zie evt: http://www.nujij.nl/politiek/zaak-badr-hari-keerpunt-nederlandse-rechtsorde.17944862.lynkx#ixzz20c6ruVbL

 6. Jeetje, wat een geraaskal. Jammer dat ik het gelezen heb!

 7. …badr haat zogenaamde “negers”?…nou zijn voormalige baas was gwenneth marta, zijn collega is melvin manhoef, en hij komt uit amsterdam oost, houd van rapmuziek, en praat zogenaamde straattaal..lol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>