Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Baby face killer’ Kaya ontsnapt in Turkije

sticker the-devmonz good guys Amsterdam center 2013 September clown blood sledgehammer

De Turkse veiligheidsdienst meldde maandag de ontsnapping van een beruchte seriemoordenaar. Ali Kaya was eerder veroordeeld voor tien moorden.

De psychopaat, beter bekend als ‘baby face killer’, ontsnapte tijdens het bezoekuur van de gevangenis in het zuidoostelijk gelegen Gaziantep.
sticker weird face man Amsterdam West 2013 November scary clown

Kaya (35) was in maart 2012 kortstondig op vrije voeten nadat uit onderzoek bleek dat hij leed aan ‘een psychische stoornis’, schrijft Hürriyet Daily News. Hij vermoordde toen drie getuigen in zijn proces en verwondde er twee. Ook doodde hij nog iemand in zijn ouderlijk huis, om vervolgens op de vlucht te slaan. Politieagenten wisten hem na een schietpartij in november te arresteren.

Zijn eerste moord, op een oom, beging hij op zijn achttiende. De meeste slachtoffers maakte Kaya in de toeristische regio Antalya. Veiligheidsdiensten zijn een klopjacht gestart.

DF

Gerelateerd:

‘Killer-cannibal’ opgepakt in India

Indiase moordenaar ontsnapt met chilipoeder

Satanistische gezinsmoord Zuid-Afrika

‘Monster van Tholeni’: 625 jaar cel voor golf seksmoorden

Kannibaal-verkrachter & ex-pastoor in stukken gehakt


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>