Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Ayn Rand beschrijft het hier en nu


Boeken van de Amerikaanse auteur Ayn Rand zijn in het Nederland van 2012 een verademing en nachtmerrie tegelijk.

‘Fountaindhead’ en ‘Atlas Shrugged’ verschaffen belangstellenden een wonderbaarlijk inzicht in de motieven en acties van degenen die alles op alles zetten om de vrije samenleving te verwoesten, hetgeen Rand op magistrale wijze beschrijft.

sticker 2 years to apocalypse Amsterdam Spui 2013

Anderzijds vergt het slechts een kortstondige blik op een hedendaagse nieuwssite, krant of lesboek van een middelbare scholier om te zien dat de collectivistische horror de dominante ideologie van dit tijdperk vormt.

sticker pssst it's not a crisis it's a scam Amsterdam 2013 AugustDe overheid van Nederland en de Europese Unie zuigen langzaam maar zeker het laatste beetje spek van – en zelfs het merg uit – de botten van wat nog over was van de vrije, autonome burger wiens voorouders zich tijdens de Tachtigjarige Oorlog ooit los vochten van de Spanjaarden.

Zo steeg de BTW onlangs van 19 tot 21 procent en blijft ook de onroerendezaakbelasting (OZB) stijgen. Een BTW-verhoging in tijden van economische crisis is zeer schadelijk voor de economie en dus ook voor de samenleving, want mensen hebben het al relatief zwaar en worden nog eens extra gepakt door de ambtenarij en hun puppets in de politiek.

De stijging van de OZB is zo mogelijk nog opmerkelijker. In tijden van stijgende huizenprijzen verdedigen politici en hun pseudo-academische zetbaasjes het verhogen van deze belasting met het argument dat een duurdere woning iemand rijker maakt, hetgeen in hun ogen – ter nivellering – de zwaardere lasten rechtvaardigt.

Nu echter de huizenprijzen al enkele jaren dalen kan dit argument niet meer gebruikt worden en presenteert de politiek het als een voldongen feit. Beargumenteren is overbodig en de fiscus confronteert mensen simpelweg met de hogere lasten. Hetzelfde geldt voor het ‘uitkleden‘ van de basisverzekering voor ziektekosten.

sticker Vegan Bunnies hello my name is bank AmsterdamHet is de ambtenarij en hun vrienden in het bankwezen reeds gelukt om het lagere deel van de middenklasse tot onderklasse te degraderen en het lijkt nog slechts een kwestie van tijd voordat de hogere inkomensgroepen dezelfde behandeling zullen krijgen.

De gevolgen van het beleid voor economie en samenleving zijn niet relevant meer, alleen nog het feit dat de overheid over de macht beschikt om het af te dwingen is voldoende argument.

DF

Gerelateerd:

Onderwijs: “niet vakbondslid = parasiet”

Fuck het volk, deel II

Ondernemers, waar blijft uw verzet tegen dit kabinet?

Frankrijk snapt welvaart niet meer

Half-open inrichting Nederland

Erfpacht in strijd met ‘doelmatigheidsbeginsel’?

(L)overheid: de staat als pooier


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>