Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Atlas Shrugged: de EU in 2013

sticker kill-a-nation Utrecht 2013

Misschien wel het opmerkelijkste aan het boek Atlas Shrugged (Ayn Rand / 1957) is dat het ‘niet stopt’ op de laatste pagina maar gewoon verder leest in de dagelijkse actualiteit.

Je hoeft maar een krant open te slaan of Nu.nl aan te klikken en binnen de kortste keren stralen bestuurlijke en economische chaos je tegemoet. De collectivistische Europese verzorgingsstaat ligt op apegapen, zo veel is inmiddels duidelijk.

graffiti Leviathan crescendo Laser 3.14 Amsterdam 2013

Symptomen beperken zich niet tot de implosie van het bankwezen en daarmee verbonden staatsschulden, de wisselkoers van euro, inflatie, de wankele positie van pensioenfondsen en het niveau van belasting.

Nu de crisis verdiept deinzen Europese regeringen zelfs niet terug voor het plunderen van elkaars burgers en bedrijven.

Zo bestaat er sinds enige tijd een heuse handelsoorlog tussen Frankrijk en België, iets dat binnen de EU officieel niet eens kan. Vandaag werd bekend dat de jaarlijkse anderhalf miljoen Nederlandse vakantiegangers richting Frankrijk met een nieuwe Belgische ‘tol’ bedreigd worden.

‘tegen EU’ / Boedapest

‘tegen EU’ / Boedapest

de strategie van Timmermans
Ondanks de enorme economische problemen waarmee Nederland nu reeds kampt, wil onze minister van Buitenlandse Zaken Timmermans graag ook Turkije – wereldwijd het land met de meeste journalisten achter tralies – bij de EU, die ‘eeuwige vriendschap‘ tussen Duitsland en Frankrijk gerealiseerd zou hebben.

sticker propaganda dog Amsterdam

Volgens Timmermans zouden de ‘nalatige‘ Nederlanders zelfs een voorbeeld moeten nemen aan de manier waarop Duitsland zijn verleden verwerkte. Da’s natuurlijk heel slim van de minister, even het volk weer op z’n eigen slechtheid wijzen alvorens tot een nieuwe ronde fiscale plunderingen over te gaan.

sticker Los tres amigos Berlusconi Pinokkio Goofy AmsterdamWant nu de Cyprioten gered zijn is natuurlijk de vraag welke ‘Volksrepubliek‘ zal volgen.

Uit een tot dusver door de EU wijselijk achter gehouden onderzoek bleek de bevolking op het eilandje immers gemiddeld stukken rijker dan wijzelf, zodat geen enkele pan-Europese ‘herverdeling‘ inmiddels nog uit te sluiten valt.
Europese schoolagenda
plundering extern én intern
Alsof de chaos internationaal onvoldoende is, besloot de rechter te Almelo dat de arbeidsmarkt hier nog te flexibel is en dus is de constructie rond ‘payrollers‘ feitelijk onwettig verklaard.

sticker LN Frankrijk über alles AmsterdamZeker in deze economisch zware tijden vormen zij een praktische oplossing voor veel werkgevers, maar waarom zou de rechter rekening houden met zulke “kapitalistische uitzuigers”?

Ondanks de bezuinigingen op vrijwel alles is er wellicht nog wel een miljardje voor het Zeeuwse energiebedrijf Delta die een houtverbrander wil. Door een mengeling van corruptie en incompetentie zal het wel net zo’n succesverhaal worden als overeenkomstige projecten in Steenwijk of het Westelijk Havengebied.
sticker maar in Oo Minus Amsterdam 2013 euro bom

Nu de banken genationaliseerd zijn kunnen voedselbonnen en de avondklok niet lang meer uitblijven, schat ik. Pak wat je pakken kan, beste mensen, luister naar de wijze woorden van Alfon Borm nu het nog kan!

DF

Gerelateerd:

Hitler apetrots op Nederlandse ambtenaren

(L)overheid: de staat als pooier


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>