Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Assad: “Turkije zal boeten voor steun opstand”

sticker guerilla wisdom Amsterdam center 2013 August

De Syrische president Assad waarschuwde afgelopen vrijdag de machthebbers in Ankara voor het onderdak bieden aan rebellen in zijn land, die hij ´terroristen´ noemde.

“Terreur kan je niet als troefkaart in je zak houden maar is als een schorpioen die niet zal aarzelen je te steken zodra de gelegenheid zich voordoet”, zei hij.

“In de nabije toekomst zullen de terroristen zich laten gelden en Turkije gaat daarvoor een zware prijs betalen.”

scorpion East Africa  camouflage schorpioen Tanzania

In hetzelfde interview met de Turkse zender Halk TV beschuldigde hij premier Erdogan ervan een sektarische agenda te hebben en noemde hem ‘bevooroordeeld’.

Volgens Assad is Erdogan niet geïnteresseerd in hervormingen of democratie, maar wil hij slechts een terugkeer van de Moslimbroederschap in Syrië.

DF

Gerelateerd:

Syrië: na moord dreigt escalatie tussen FSA en al-Qaida

‘Buitenlanders eruit’, strijd Syrië steeds chaotischer

Komt er een Syrisch-Israëlische alliantie?

Leider Alawieten: Libanon kan exploderen

Rambo IV & Revolutie Libië

Seks-Jihad meisjes zwanger terug

Partij kiezen in de ‘Arabische Lente’?

Turkije: ‘aanval Israël steunt Assad

Opmerkelijke vrouw in Syrisch verzet FSA

Syrië: massamoord in Hula ‘onder valse vlag’?

Ledematen afgehakt bij grensovergang Syrië-Irak

Syrië: groeiende betrokkenheid Hezbollah bij conflict


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>