Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Arrestatie om gruwelijke moord

sticker weird face man Amsterdam West 2013 November scary clown

De Zuid-Afrikaanse politie heeft woensdag een man opgepakt in verband met de moord op een nog onbekende vrouw. Het slachtoffer was zeer ernstig toegetakeld.

De aanvaller had haar buik opengesneden en het hart en de longen van de vrouw eruit gerukt. Haar gezicht was verbrijzeld met een steen, borsten waren afgesneden en de geslachtsdelen bewerkt ‘met een scherp voorwerp’, aldus IOL-News. Het lijk was vorige week gevonden in de buurt van een winkelcentrum bij het plaatsje Swartruggens in het noorden van Zuid-Afrika.

sticker Virtual joker Amsterdam center 2013 December

De verdachte verschijnt vrijdag voor de rechter, zei politiechef Pelonomi Makau. “We zouden ons moeten verenigen tegen misdaad en de inspanningen opvoeren om onze gemeenschappen te zuiveren van de toenemende criminaliteit tegen vrouwen”, aldus Makau.

DF

Gerelateerd:

Levenslang voor foetus-moordenaar

Moordenaar hakt handen vrouw af

‘Killer-cannibal’ opgepakt in India


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>