Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘De Armeense Genocide mentaliteit’

sticker Roots Tribe Amsterdam North 2013 September

Als je de wereld om je heen bestudeert begin je vanzelf  bepaalde patronen te ontdekken. Zo schat ik op grond van informatie die via vrienden, kennissen en media tot me komt dat elk weekend minstens 200 jonge Nederlandse mannen ernstig tot zeer ernstig mishandeld worden door allochtonen. Zoals bekend zijn daders vooral Marokkanen van Berberse komaf en is de verhouding veelal ‘5 tegen 1‘.

sticker ROC agressie & haat AmsterdamNaast deze reguliere mishandelingen vindt er ieder weekend misschien wel een tienvoud daarvan aan seksuele intimidatie, aanrandingen en verkrachtingen plaats door jongens uit diezelfde groep. Slachtoffers zijn doorgaans autochtone meisjes en jonge vrouwen, voor wie uitgaan in de stad inmiddels stukken linker is dan twintig jaar geleden.

Berberse meisjes lopen op de Nieuwendijk zelfs het risico dat hun baby’tje uit hun buik getrapt wordt als zij met een niet-Berber over straat gaan. Het hierboven beschreven patroon lijkt op wat Hans Magnus Enzensberger de ‘moleculaire burgeroorlog’ noemt.

~ Amsterdam ~

~ Amsterdam ~

In ieder geval was het uitschakelen van mannen en het roven van vrouwen – naast het plunderen van bezittingen – de essentie van wat de Christenen zo’n honderd jaar geleden in Turkije overkwam, als introductie op de Armeense genocide.

De uitroeiing van de mannen ging er gepaard met wekenlange groepsverkrachtingen van de vrouwen. Meisjes vanaf een jaar of vijf bleven soms zelfs meer dan 20 jaar als getatoeëerde slaaf een gevangene van de Turken.

Rage1 sticker girl skirt Baltics 2012 September kind meisjeZeg maar de grootouders van loverboy Saban Baran & Co. Met hun voornamelijk Noord-Afrikaanse concurrenten strijden zij tegenwoordig hier om het jonge, witte vlees.

Als ondanks de laksheid van het openbaar ministerie (OM) de grond te heet wordt onder hun voeten, vluchten ze gewoon naar Marokko of Turkije.

sticker Pimpalicious flame of the city Amsterdam August 2013

Het is toch te belachelijk voor woorden dat Nederland geen uitleveringsverdrag met deze landen heeft, terwijl er wél officiële banden bestaan.

Nu slaan criminelen hier hun slag en verhuizen vervolgens zonder dat iemand ze aanpakt.

Nog schandaliger is hoe blind de overheid en aanverwante discriminatie-meldpunten zijn voor dit agressieve en verontrustende racisme.

DF


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

2 reacties

 1. Als je hier iets van zou kunnen aantonen kun je gewoon aangifte doen.

  Ik ga dat in ieder geval doen, omdat de vergelijking tussen het hier vermelde vermeend gedrag van Berberse Marokkanen en misdaden gepleegd tijdens de Armeense genocide wel eens strafbaar zou kunnen zijn..

  • Beste Peter,
   als jij de vergelijking strafbaarder vindt dan het gedrag zelf, hoop ik zeer dat je ermee naar het OM stapt. Succes ermee, en hoe dan ook dank voor je reactie,
   David

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>