Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Arme Ayoub’: arrestatieteam mishandelt huis-overvaller

- Parool / 5 maart 2009 -

“Twee dichtgeslagen ogen, twee gebroken tanden, een schaafwond aan zijn wang, een wond aan zijn kin en een lichte hersenschudding” hield Ayoub el M. (Maleky) over aan zijn arrestatie afgelopen weekend in Utrecht.

~ ‘Punisher Max‘ ~

Bovendien was hij dermate hard in zijn buik geschopt dat “zijn endeldarm deels naar buiten is gekomen” en dient zijn advocaat een klacht in tegen het arrestatieteam wegens ‘buitenproportioneel’ geweld (Parool, 2 maart).

sticker mudbag Amsterdam 2013 SeptemberTsja, Ayoub, diverse mensen beroofde en mishandelde je in hun eigen huizen, waaronder een zeven maanden zwangere vrouw, en op internet las ik dat je na je recente ontsnapping aan de politie gewoon door bent gegaan met het plegen van overvallen.

Eerlijk gezegd lig ik niet erg wakker van hetgeen je overkwam tijdens je recente confrontatie met het arrestatieteam.

Sowieso vermoed ik sterk dat de meeste Nederlanders veel meer medelijden zullen voelen met je slachtoffers dan met jou en dat zij – net als ik – er van uitgaan dat de rechtbank de klacht zal seponeren en jou langdurig opbergt.

Hopelijk voor jou kan je endeldarm daar tenminste rustig herstellen.

DF

(Parool/5 maart 2009)

P.S.: uiteindelijk vond de rechter de veroordeling van Ayoub terecht.

Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>