Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Amrani ook zedendelinquent

Een opvallend detail aan de 33-jarige Luikse massamoordenaar, wapenfreak en drugshandelaar Nordine Amrani is dat hij, net als zoveel ‘korte lontjes’ uit de culturen van Noord-Afrika, bekend stond als zedendelinquent.

Dit probleem beperkt zich bepaald niet tot België.

sticker Bont is voor losers AmsterdamMijn inschatting is dat er alleen al in Amsterdam honderden van zulke agressieve aanranders vrij rondlopen om vooral op uitgaansavonden scholieren en studentes te belagen.

Als het meisje pech heeft kan ze zelfs ontvoerd worden naar een kelderbox en maakt men opnames ter chantage.

Uit de verhalen van leerlingen en berichtgeving in media doemt al langer een beeld op dat haast doet denken aan de wetteloosheid in het Berlijn van 1945!

Op de donkere avonden en nachten in de weekenden heeft het schorem vrij spel en is het goeddeels afwezige ‘gezag’ uiterst laks met aangiften, want fiets-lichtjes en terrasverwarmers hebben voorrang. Waaraan heeft de bevolking dit criminele wanbeleid verdiend?

~ Amsterdam ~

~ graffiti Laser 3.14 / Amsterdam ~

Als de overheid haar prioriteiten niet snel en grondig aan de realiteit aanpast en de veiligheid van burgers niet langer ondergeschikt maakt aan de fundamentele mensenrechten van uitschot, zal eigenrichting snel populairder worden in onze polder.

Dat vrees en hoop ik tegelijk.

DF


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>