Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

“Als uw machtige arm het wil …”

sticker Kroko truth itself is constructed Amsterdam 2012

GeenStijl beschrijft de situatie in Nederland inmiddels als ‘De Economische Crisis des Doods‘ en inderdaad lijken de vooruitzichten op in ieder geval de korte en middellange termijn ongunstig.

sticker 'het ergste moet nog komen', AmsterdamIndicatoren als werkgelegenheid, begrotingsdiscipline, consumentenvertrouwen, inflatie en staatsschuld vertonen angstwekkende ontwikkelingen, terwijl de nationale overheid en lokale bestuurders belastingen verhogen. Kennelijk lijkt het ze verstandig om de bevolking het laatste restje koopkracht te ontnemen. Zelfs woningcorporaties slaan driftig aan het ‘nivelleren‘, want miljardenverliezen wegens derivatenhandel, corruptie en verspilling dienen door de slavenleving te worden gecompenseerd.

Hoewel de extra bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg ‘gevaarlijk‘ genoemd worden, smijt de regering het geld richting SNS Real, de bureaucratie in het MBO, nutteloze propaganda voor het openbaar vervoer en kan er haast maandelijks wel weer een nieuw kinderpardon af voor asielzoekers – volwassen familieleden incluis natuurlijk. Deze polder is immers nog lang niet multicultureel genoeg!
sticker laser314 'das-muil'
Nederlandse jongeren komen echter in een steeds lastiger pakket terecht. De groeiende staatsschuld in combinatie met vergrijzing zal als een loden last op hun schouders gaan drukken zodra ze het werkzame leven betreden. Tegelijkertijd verhoogde de Tweede Kamer vandaag de leeftijdsgrens voor bier naar 18 en wil men de jeugd langer op school houden ter bestrijding van werkloosheid. Waarom niet meteen slavernij invoeren of op z’n minst de dienstplicht?

Alfons Borm
In de roman Atlas Shrugged (1957) beschrijft Ayn Rand een overheid die steeds dominanter wordt ten opzichte van de samenleving. Als gevolg hiervan slinkt de vrijheid en groeit de sociaal-economische chaos.

Voor sommige ondernemers is die sluipende invoering van dit zeer corrupte type socialisme (of ‘corporatisme’) onaanvaardbaar en inmiddels is er een die er openlijk mee kapt: Alfons Borm.

sticker Lisk we strike tonight AmsterdamHij is klaar met de banken, belastingen, boetes, bureaucratie en de regering:

sticker the Hell Amsterdam

“Loop naar de hel Rutte en company. (…) Ik vraag me af wanneer we nou eens echt het tuig uit Den Haag gaan verjagen met hooivork en breekijzer.”

En daaraan heb ik niks toe voegen.

DF

sticker fuck the work AmsterdamGerelateerd:

ObsceNerland: als ook heiligen stelen …

Corruptie Nederland out of control?

sticker in your face Amsterdam

Corruptie rond Fyra: 3 nadelen, 1 voordeel

Dievenparadijs Nederland

De ambtenarij faalt, ‘het publiek’ betaalt

Ondernemers, waar blijft uw verzet tegen dit kabinet?

(L)overheid: de staat als pooier

Verkracht ‘ns een Officier van Justitie!


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>