Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Al-Qaida: sorry voor aanval op ziekenhuis

sticker er is hospital bombers Amsterdam

Terreurbeweging al-Qaida heeft publiekelijk zijn excuses aangeboden voor de aanslag op een ziekenhuis in de Jemenitische hoofdstad Sanaa. Dankzij de ongehoorzaamheid van een strijder vielen begin december zo’n 55 doden, onder wie zeven buitenlanders.

Qassim al-Rimi, de chef van de bloeddorstige soennieten op het Arabische Schiereiland (AQAP), had de aanvallers vooraf verboden het ziekenhuis aan te vallen, meldt Al-Jazeera.

“We erkennen onze fout en accepteren de schuld”, zei al-Rimi. “We condoleren de families van de slachtoffers en zullen bloedgeld betalen om ze te compenseren. Desalniettemin gaat onze Jihad niet stoppen”, aldus de moordlustige dienaar van het Opperwezen.

sticker guerilla wisdom Amsterdam center 2013 August

Nadat de staatsomroep het afslachten van medisch personeel toonde beweerden de jihadisten in eerste instantie dat de beelden ‘nep’ waren. Het ziekenhuis bevond zich naast het ministerie van defensie.

DF

Gerelateerd:

Familie hoeft lijk terrorist niet

Al-Qaida dreigt Jemen

Boerka-bommen afgeknald in Pakistan

Taliban: “regering gebruikt magie”

Hoofdstad Jemen verbant motorfietsen om terreur

Opnieuw ruzie tussen al-Qaida Irak & leider al-Zawahiri


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>