Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Marcouch, omhels het libertarisme!

Ook al ben ik – eerlijk is eerlijk – geen groot fan van diverse afdelingen van de Marokkaanse cultuur in Nederland en al helemaal niet van de PvdA (Portemonnee van de Ander), toch is Ahmed Marcouch een der weinige politici op wie ik misschien ooit mijn stem uit zal brengen.

Na lezing van zijn boek ‘Mijn Hollandse droom’ ben ik er zelfs nog meer van overtuigd dat de man niet alleen goudeerlijk is, maar bovendien ook oprecht bezorgd is over de grenzeloze verspilling van belastinggeld door het gilde der mee-eters genaamd de overheid.

Het zou Marcouch sieren als hij zijn banden met de rode muskietenbende zou doorsnijden en het libertarisme zou omarmen. Met zo iemand ‘aan het roer’ zou de beschaving weer een kans maken in ons kleine landje.

DF


Tags:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>