Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Agent doodt ‘rover’, blijkt omstander

sticker stick up crew UK Amsterdam

Zuid-Afrikaanse politieagenten hebben begin dit jaar vermoedelijk per ongeluk een man doodgeschoten. Het slachtoffer vluchtte voor een schietpartij na een roofoverval.

De politie achtervolgde op 12 januari enkele criminelen die kort ervoor een winkel in Johannesburg beroofd hadden, schrijft IOL-News. Een vuurgevecht met de agenten brak uit nadat de boeven in buitenwijk Braamfontein op een andere auto botsten. Volgens de politie kwamen in de schotenwisseling drie criminelen om het leven.
sticker politie sirene Amsterdam August 2013 police

Een inwoner van Braamfontein, die anoniem wenst te blijven, beweert echter dat een van de doden een omstander was. “De man raakte in paniek toen er geschoten werd. Hij rende vervolgens achter iemand aan die ook leek weg te vluchten voor het gevaar”, aldus de buurtbewoner.

De afdeling Interne Zaken van de politie onderzoekt de zaak.

DF

Gerelateerd:

‘Je bezit of je baby!’

Bende Filipijnen berooft politieman

Ex-militair doodt carjacker

Advocaat doodt thuis-rover Zuid-Afrika

Begrafenisondernemer steelt genitaliën


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>