Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Afghanen neuken meisje (13) Rotterdam

sticker Enjoy Consent Philadelphia 2014 July rape sexual violence

De Rotterdamse rechtbank heeft dinsdag twee mannen vrijgesproken van een groepsverkrachting. Nazir S. (24) lokte in april 2012 een 13-jarig meisje, met wie hij een ‘relatie’ zou hebben gehad, naar een hotelkamer. Hij voerde het kind daar dronken en misbruikte haar samen met zijn vriend, de 25-jarige Afghaan Mashin G.

Het meisje deed later aangifte van verkrachting, maar daarvoor vonden de forensisch experts van het NFI geen bewijzen. De twee Afghanen ontkennen overigens niet dat ze seks gehad hebben met het meisje, meldt het Algemeen Dagblad. Beide mannen zijn daarom veroordeeld tot een jaar cel voor seks met een minderjarige. Volgens het OM was het de “eerste seksuele ervaring” van de tiener.
sticker god allah mohammed boodschapper islam Amsterdam south-east 2013 january Hizb.nl

Nazir en Mashin waren pas net voorwaardelijk vrij na het uitzitten van langdurige gevangenisstraffen in verband met een gewelddadige straatroof.

Wat vinden de ouders ervan?

Wat zou er als vader en moeder door je heen gaan na het aanhoren van zo’n vonnis?

Ik wurg de rechter? Ik steek de persoon overhoop die de Afghanen voorwaardelijk vrijliet? Ik plaats een bijl in het voorhoofd van de ambtenaar die deze mensen toeliet in Nederland?

Ik heb zelf geen kinderen, maar werk dagelijks met ze dus heb er veel begrip voor als dergelijke emoties in ouders zouden opwellen. Een jong meisje raakt ernstig getraumatiseerd door mannen die na acht maanden cel, twee derde deel van een jaar, weer op vrije voeten zijn.

sticker submission Amsterdam center 2013 December islamIs het geen verkrachting?

De ‘deskundigen’ van het NFI kunnen wel roepen dat er geen sprake was van dwang, maar met hoeveel geweld moeten twee volwassen mannen dreigen om een dronken 13-jarige aan hun lusten te kunnen onderwerpen?

Het is met tegenzin dat ik me de situatie probeer voor te stellen, maar ik kan niet anders dan concluderen dan dat het zelfs voor één volwassene reeds een koud kunstje moet vormen om zo’n aangeschoten tiener te grazen te nemen. Dus wat betekent “geen verkrachting” in dit geval?

Horen moslims in Nederland?

Hoe zijn de pedoseksuelen Nederland eigenlijk binnengekomen? Arbeidsmigratie uit Afghanistan komt haast niet voor en uit het krantenartikel blijkt niet dat ze hier via huwelijksmigratie heen reisden. Dit betekent dat het duo hier als asielzoeker werd geaccepteerd.

Afghanen behoren vrijwel zonder uitzondering tot de islam. Het is binnen die cultuur volstrekt geaccepteerd om meisjes en vrouwen, zeker als die niet tot de eigen stam en religie behoren, te zien als een soort minderwaardig vee, waarmee men kan doen wat men wil.

Mocht het zo zijn dat de ouders van het meisje mensen zijn met banen of een eigen bedrijfje, dan betekent dit dat ze via belastingen meebetalen aan de opvang (en vermoedelijk uitkeringen e.d.) van deze islamitische criminelen die de Nederlandse cultuur ten diepste verachten. De Rotterdammers financieren middels fiscale dwang ook de immigratieambtenaren en de detentiekosten van deze Afghaanse straatrovers.
sticker Team 13 Amsterdam center 2014 March girl woman

Sommige critici van de islam beweren dat dit geloof gestart is door een pedoseksuele struikrover, een uitspraak die me wat ver gaat.

De Rotterdamse groepsverkrachting vormt echter wel het zoveelste bewijs dat er voor het islamitische geloof geen plek is in Nederland. Moeten de moslims hier te lande – wellicht minus de twintig procent die op eerlijke wijze zijn brood verdient – niet zo snel mogelijk uitgezet worden, alvorens deze polder zelf in een ‘Afghanistan’ veranderd?

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>