Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Advocaat doodt thuis-rover Zuid-Afrika

sticker we rob this Amsterdam

Hij liep acht steekwonden op en hield er dertig hechtingen aan over, maar redde zijn verloofde en zijn moeder door kordaat op te treden: advocaat Ryan Chetty.

Twee criminelen overvielen het drietal thuis op kerstavond in een buitenwijk van de Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg. Door een glazen deur te slopen drong het duo hun woning binnen, waarna een direct op de moeder instak met een mes. “Het ging heel snel”, zegt ze. “Ze eisten geen waardevolle spullen maar vielen meteen aan.”

sticker Tiquestar 2005 Amsterdam center 2013 September knife in backChetty (25) vreesde voor het leven van zijn moeder en wist haar weg te duwen, waarbij hijzelf messteken opliep. Terwijl de verloofde zich insloot in een badkamer vond de moeder een tafelpoot om op de aanvallers in te beuken, schrijft IOL-News. Na enkele minuten ging het gevecht buiten verder, waar Chetty met een rover een greppel ingleed.
sticker neighbourhood watch Amsterdam center 2013 August

Toen vervolgens de Queensburgh Crime Watch arriveerde, een lokale groep vigilantes, sloegen de criminelen op de vlucht. Een van de twee stierf kort nadat de politie hem zwaargewond in de struiken aantrof.

DF

Gerelateerd:

Ex-militair doodt carjacker

‘Nacht van terreur’ op boerderij Zuid-Afrika

Begrafenisondernemer steelt genitaliën

Pastoor doodt dief met pikhouweel (Z-Afrika)

Bende overvalt bejaardentehuis Zuid-Afrika


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>