Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

De Achilleshiel van Sharia4Belgium

warthog kneeling savanna Tanzania wrattenzwijn

~ grazend wrattenzwijn, savanne Tanzania ~

De laatste decennia domineerde ‘links’ steevast politiek gevoelige debatten. De omvang van de verzorgingsstaat, de effectiviteit van ontwikkelingshulp en zelfs de groei van het ambtenarenapparaat of de hoogte van belastingen werden zelden vanuit een klassiek liberaal perspectief belicht. Zoals ik op mijn 16de al eens ondervond tijdens het houden van een spreekbeurt over immigratie en integratie waren er bovendien forse risico’s verbonden aan het ‘zwemmen tegen de stroom in‘, ook al wist ik toen nog helemaal niets over de richting van deze stroom. Wat betreft haar oorsprong tastte ik destijds uiteraard volledig in het duister, want internet had ik in 1990 niet.
sticker 'geen mens is illegaal', AFA Amsterdam
De vijandigheid en agressie die ik tijdens en na mijn voordracht ontmoette beangstigde zeer en leidde ertoe dat ik me meer begon te verdiepen in zowel de financiële belangen achter politieke dogma’s als de biologische wortels ervan.

De linkse dominantie manifesteerde zich in die periode niet alleen in parlementaire debatten, overheidsbeleid en educatieve instituten. Ook opiniepagina’s in dag- en weekbladen zaten redelijk potdicht voor wat meer liberaal gezinden, begreep ik al gauw. Discussies in debatcentra werden vaak ruw verstoord door agressieve schreeuwers ‘tegen fascisme & kapitalisme’, die soms zelfs dronken aan kwamen zetten.

Ook voor het belagen van bijeenkomsten van politieke opponenten deinsden deze types niet terug, evenals voor mishandeling, ‘taarten’ (met kots & kak), vernieling, brandstichting, bedreiging en vele andere kwalijke zaken.

Toen na 1990 duidelijk werd dat links Nederland onder leiding van de PvdA niet meer bevrijd zou gaan worden door het Rode Leger en het gezonde verstand dus daadwerkelijk mocht gaan zegevieren, kwam langzaam maar zeker een politieke kentering op gang. Met name de vrijheid van het internet, enkele geruchtmakende politieke moorden en verontrustende berichten uit de multiculturele samenleving maakten dat rechts – voor zover dat bestaat in Nederland – weer salonfähig werd en de idealistische knokploegen terugkeerden naar het kennel.

sticker Wilders verboden Afa NederlandWellicht dankzij ‘Europeanisering’ heeft weldenkend NL er sinds kort helaas echter een probleempje bij dat doet denken aan die ‘duistere periode 1970 – 2005′, namelijk een roedel blaffende Belgische baarden die in Amsterdam zelfs debatten komt verstoren. Opmerkelijk genoeg hanteert dit ‘Sharia4Belgium’ hierbij dezelfde intimidatiepraktijken als bijvoorbeeld de “anti”-fascisten van AFA. Sommigen zullen de ernst van dit incident bagatelliseren en zeggen dat de meesten wegens de zegeningen van de verzorgingsstaat tijd zat hadden om vanuit het zuiden af te reizen naar de bijeenkomst in De Balie. Anderen vergoeilijken de agressie van de jonge Salah-fisten en wijzen erop dat zulke heren vaak verledens hebben in de jongens-prostitutie, hetgeen frustratie en haat schijnt te voeden, of menen dat opvattingen en gedrag ook zouden kunnen ontspruiten uit inteelt.

sticker Veka Vek roze zwijn AmsterdamMijn mening is echter dat er anno 2011 hier te lande geen plek meer is voor zulke types en dat wij ze onomwonden duidelijk moeten maken dat ze niet welkom zijn in onze polder. Schijnheiligen hebben gelukkig altijd een Achilleshiel, zo ontdekte ik in jongerencentra, coffeeshops en moskeeën, dus lijkt het me voor bezoekers van een volgend ‘islam gevoelig’ debat verstandig om eerst even te gaan winkelen en wat ham- of spekblokjes in te slaan als munitie.

Laat het zwijn ons Ei van Columbus zijn!

door D. Varkenshuid

(oorspronkelijke versie op deReaguurder.nl)

Gerelateerd:

Schapen zonder herder: Sharia4Belgium in De Balie


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |      |      |   

2 reacties

  1. Haha Robert, ik ben het wel goeddeels eens met je verhaal. Zowel fundamentalisten als Wilders zien de islam als een intolerante godsdienst.

  2. Wat hebben Belgen überhaupt te zoeken bij een Nederlands debat? De mogelijke sharia invloeden krijgen met behulp van onze Limburgse dorpsdebiel een oer westers tintje naar mijn idee. Daar is Sharia4Belgium niet voor nodig. De opvattingen van “populisten vereniging der verloedering”(PVV) zijn niet zo heel verschillend van die in de sharia. Het met scherp schieten op hooligans is hier een voorbeeld van. Het verschil met de sharia is dat echter dat de PVV één groep onderdrukt en dat de sharia iedereen stenigd die de wet overtreed. Dus hoeft meneer Varkenshuid zich geen zorgen te maken over het tegengaan van Sharia4Belgium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>