Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Aboe Kasim (Sharia4Belgium) overtreedt zelf sharia!

Bust gorilla ape painting artofBust Amsterdam
“Moslims schamen zich om moslim te zijn, met als reden dat ze al 20, 30 of 40 jaar onder een niet-islamitische regering leven”, zegt Aboe Kasim van Sharia4Belgium op RussiaToday. Daarom bepleiten hij en z’n maten het invoeren van de Sharia (islamitische wet) in België en Nederland.

Al eerder was het me opgevallen hoe fanatiek deze baardige types van zo tussen de 20 en 30 jaar oud hun nonsens verspreiden en hoeveel ruimte allerlei media ze bieden. Hun meningen hebben mijns inziens meer van doen met publiekelijke onanie dan met islamitisch recht of feitelijke geschiedenis. Kasims familie komt uit Marokko, waar dik vijftig jaar geleden de staat een brute militaire campagne tegen de Berbers startte. Duizenden mensen werden vermoord terwijl dorpen en vee werden vernietigd. Het seksuele geweld tegen vrouwen en meisjes in de Rif werd zelfs ‘semi-systematisch’ genoemd. Nou, dan heb je je portie islam wel weer gehad, lijkt me.

street art sticker 'PNZ' in De JordaanMaar ondanks dit alles verkondigt Abou Kasim historisch gezien niet alleen complete onzin, ook lijkt hij op diverse punten zijn “eigen” islamitische wet te overtreden. Zo weet ik ten eerste vrij zeker dat volgens bestaande interpretaties het bepleiten van sharia-invoering in een land zonder moslim-meerderheid ronduit absurd is. De theologie daarover is even duidelijk als bijvoorbeeld in het verbod voor islamieten om leugens over hun geloof te verspreiden.

Het provoceren van andere volksdelen op deze wijze is bovendien ook om een andere reden een overtreding van de islamitische wetten, aangezien daardoor vijandigheid kan ontstaan voor andere moslims en zij dus gevaar lopen.

Een laatste overtreding die het mediageile manneke begaat hangt hiermee nauw samen. Volgens de islamitische interpretatie is immers de beloning in het Hiernamaals het grootst voor degenen die het lukt om anderen tot moslim te bekeren. Dan zit je wel echt zo’n beetje tussen Mohammed, Jezus en Ambraham in, zeg maar. Het gedrag van Aboe Kasim en zijn uitspraken zullen echter bij niet-moslims de drempel tot dat geloof fors verhogen en – sterker nog – zelfs veel vrome islamieten doen twijfelen aan hun religie. Mede hierdoor is hij een waardevolle bondgenoot voor Geert* Wilders.
graffiti owl Amsterdam uil

Types zoals Abou Kasim interesseren me al geruime tijd, en dan vooral de manier waarop ze hun gebrek aan kennis compenseren met geschreeuw. Mede om deze reden stond ik tussen 2001 en 2006 wekelijks in contact met een imam, die me veel leerde over islam en Koran. Niet alle details en verzen erover herinner ik me nog, maar meer dan genoeg om te snappen dat Sharia4Belgium een stel religieuze oplichters is.

DF

* in de documentaire uitgesproken als ‘Hert’

Gerelateerd:

De Achilleshiel van Sharia4Belgium

Koran & onwetende fundamentalisten

Ter verdediging van imam Sheikh Fawaz Jneid

Sayyid Qutb over vrijheid in de islam: Mijlpalen

Doodswens Mohammed B. niet uit islam


Tags:        |      |      |      |   

2 reacties

  1. Selamun aleykum broeders ik steun jullie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>