Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Verkrachter Arnhem kost samenleving 1,5 miljoen

sticker kampf dem Sexismus Amsterdam

In april van dit jaar werd een 24-jarige vrouw in één nacht tweemaal verkracht door een ‘getinte man’ in Arnhem. De aanvaller gebruikte ‘fors geweld’ tegen het slachtoffer, dat hij ook blinddoekte.

~ ‘Black Summer‘ ~

Ruim een week eerder verkrachtte de man al 16-jarig meisje in De Steeg en ook bekende hij nog een derde verkrachting. Deze zou hebben plaatsgevonden afgelopen februari en eveneens in Arnhem, maar daarvan deed niemand aangifte dus is hij hiervoor niet vervolgd.

Graffiti 'no excuse for sexual abuse - patriarchy'Volgens deskundigen is de 43-jarige verdachte uit Rheden ‘verminderd toerekeningsvatbaar’, lijdt hij aan een persoonlijkheidsstoornis en is alcoholverslaafde. De kans dat hij weer in de fout gaat is groot, denken ze. Justitie wil hem daarom zeven jaar de cel in en het OM eist tbs met voorwaarden.

Wat gaat er nu gebeuren? Als Justitie zijn zin krijgt en de dader verdwijnt zeven jaar de cel in en vervolgens bijvoorbeeld vijf jaar TBS krijgt opgelegd kost dit bijna anderhalf miljoen euro, want gevangenis is zo’n 200 euro per dag en TBS ruim 500. De vrouw en het meisje wier levens gedeeltelijk verwoest zijn worden met een paar duizend euro uit een of ander fonds afgescheept, terwijl het derde slachtoffer niks krijgt. Misschien pleegde ze intussen zelfmoord, of leeft stilletjes voor de rest van haar leven met de pijn en de schaamte, terwijl de samenleving bloedt voor de luxueuze cel van de dader.

street art 'naakte vrouw hoge hakken'

Nederlandse media zijn in ieder geval vaak nog te politiek correct om de voornaam van daders van dergelijke misdrijven te publiceren, terwijl ‘deskundigen’ die dergelijke figuren beoordelen als psycholoog vet-belegde boterhammen verdienen met behandelmethoden waarvoor geen enkele wetenschappelijke basis bestaat. En iets eenvoudigs als de doodstraf de eenvoudige garantie verschaft dat iemand niet in herhaling zal vallen en misschien zelfs anderen van het plegen van misdrijven weerhoudt.

DF

Gerelateerd:

Overheid strijdt schijnbaar voor het goede

Overheid faalt structureel bij zedenzaken

Verkracht ‘ns een Officier van Justitie!

De schoonheid van wraak

Doodstraf voor zedenmonster Robert Mikelsons

Maikel: het verdachte slachtoffer


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>