Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Verbod dierenseks Duitsland = herleving Nazisme?

sticker sheep carrot ass butt Amsterdam center January 2014

Sinds 1969 is het in Duitsland toegestaan om je seksuele behoeften te bevredigen met behulp van dieren, maar een wetsvoorstel bedreigt dit recht. Overtreders riskeren straks boetes tot 25.000 euro.

Bij onze oosterbuur worden veel dieren seksueel misbruikt en er bestaan zelfs boerderijen “die de dieren speciaal voor zulke praktijken verhuren,” ofwel ‘hoerderijen‘.

~ strip ‘Requiem‘ ~

Midden december doet de Bondsdag – het Duitse parlement – een uitspraak hierover. Op initiatief van de PvdA is in Nederland dierenseks en het fabriceren van aanverwante pornografie overigens verboden sinds maart 2010.

Waarschijnlijk steunen de meeste Duitsers het wetsvoorstel, bijvoorbeeld om religieuze motieven of uit dierenliefde. Toch stammen veel wetten die de viervoeters dienen te beschermen juist uit de zwartste bladzijden uit de Duitse geschiedenis. Hitler, Himmler en Göring waren fanatieke voorstanders van dierenrechten. De Nazi’s verboden onder andere de jacht, kosher slachten en ook kwamen er beperkingen op het koken van levende schaaldieren.

graffiti fish Amsterdam 2013 vis bij DamGöring stuurde zelfs een – niet joodse – visser naar het concentratiekamp wegens het gebruiken van een kikker als aas. Duitsland was in 1933 het eerste land met een verbod op vivisectie – het opensnijden van levende dieren voor medisch onderzoek.

sticker gorillaupskirts.com 2014 July Philadelphia animal sex Gorilla Upskirts

Bizar genoeg vonden de leiders van ditzelfde regime het geen enkel probleem om dergelijke experimenten op joden of zigeuners uit te voeren. Met name tweelingen waren slachtoffer van zulke “medische” gruwelen.

Uiteindelijk vermoordden de Nazi’s zelfs zes miljoen joden nadat deze eerst een belasting van honderd procent hadden moeten betalen.

sticker fuck a duck AmsterdamHoewel ik weinig sympathie koester voor mensen die zich aan dieren vergrijpen vormt het huidige wetsvoorstel toch een inbreuk op de vrijheid van een deel van de bevolking.

sticker fuck a rubber duck AmsterdamEn dat in een land waar de cumulatieve belastingen al op zo’n vijftig procent van het inkomen liggen en binnenkort de leeftijd voor de religieus geïnspireerde besnijdenis van jongens wellicht naar 14 jaar verschuift …

Oh Duitsers, let op u saeck!

David ‘Godwin‘ Frankenhuis

Gerelateerd:

Medisch-ethische dilemma’s


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>