Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Steekpartij bij Grote Moskee Mekka

sticker god allah mohammed boodschapper islam Amsterdam south-east 2013 january Hizb.nl

Een Saudiër heeft dit weekend in de voor moslims heilige stad Mekka twee mannen verwond met een mes.

De slachtoffers bewaakten de Al-Masjid Al-Haram, of ‘Grote Moskee’, die is gebouwd rond het islamitische heiligdom de Ka’aba.
sticker moskee Amsterdam

De bewakers probeerden de man te beletten met zijn mes het gebedshuis te betreden, meldt de Saudi Gazette. Een van hen werd in zijn buik gestoken, terwijl de ander verwondingen opliep aan zijn hand.

De aanvaller, die wordt omschreven als “mentaal gestoord”, kon vervolgens worden overmeesterd en gearresteerd. Een van de bewakers ligt nog in het ziekenhuis.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>