Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Soennieten, wat doen jullie nog hier?

sticker zeg woelah Sam Godfried Amsterdam 2013

De pro-Gaza demonstranten op de Dam onderwerpen zich niet aan censuur, zegt een van de sprekers zaterdag. “Ik laat me de mond niet snoeren!”

Het is een der paradoxen van deelnemers aan deze protesten. Landen van herkomst kennen hoegenaamd geen enkele vrijheid van meningsuiting, behalve natuurlijk voor het uiten van Jodenhaat, dus vanwaar toch dat fanatisme hier? Betogers tegen Israël komen, afgezien van een handvol linksige autochtonen, in meerderheid uit Turkije en het Marokkaanse Rifgebergte.

sticker roots culture Africa AmsterdamBerbers uitgemoord & verkracht

Het door Arabieren gedomineerde Marokko organiseerde in 1958 een militaire ‘strafcampagne’ tegen de soms rebelse Berberstammen. Soldaten jaagden deze ‘Imazighen’ massaal over de kling, verkrachtten hun vrouwen en dochters, vergiftigden waterputten en bombardeerden dorpen.

De Berber-exodus naar Europa kwam kort later op gang. De overheid was blij de opstandige stamleden kwijt te raken en de berbers zelf wilden natuurlijk niets liever dan vertrekken uit het land waar de Arabische militairen hun zussen, moeders en vrouwen vernederd hadden. Achterblijvers verkopen tot op de dag van vandaag hun 12-jarige dochters voor een paar honderd euro’s aan rondreizende pedoseksuele Arabieren uit de Golfstaten.

sticker anti-pedo Amsterdam Spui 2013 August Kirchen privilegien

Soenniet gaat los

Turkije: de barbaren wonnen

De Turken hebben een andere moderne geschiedenis dan de Marokkanen.

graffiti Laser 3.14 welcome to Dysphoria Amsterdam 2014 NovemberEen eeuw geleden besloten de soennitische machthebbers van het Osmaanse rijk tot een volkerenmoord op Armeniërs en andere christelijke minderheden op hun territoir. Er werden er in korte tijd vermoedelijk meer dan een miljoen vermoord. Meisjes en jonge vrouwen werden massaal dood verkracht, afgevoerd als slaven of ‘geïslamiseerd’ via gedwongen huwelijken. Sommigen zouden pas na tientallen jaren met hun families in Libanese vluchtelingenkampen herenigd worden.

Turkije lijkt sinds enige tijd te democratiseren, wat geleid heeft tot de heerschappij van agressieve, autoritaire, corrupte, patriarchale en paranoïde soennitische moslims. Erdogan als politieke afgod voor de arme en achterlijke massa’s. De paar overgebleven Armeniërs moeten overigens nog steeds hun bek dicht houden, want anders worden ze langdurig opgesloten of vermoord.

sticker pedo bear black white AmsterdamDe schaamteloze schaamtecultuur

De Armeense Genocide vormt een goed voorbeeld ervan hoe een relatief beschaafde cultuur op ruwe wijze is verdrongen door de soennitische barbaren. Minderheden in Marokko en elders in de islamitische wereld ondergingen en ondergaan dit lot eveneens tot op de dag van vandaag. Ze worden zo nu en dan tijdens (semi-)officiële pogroms geplunderd en van hun dochters beroofd. Het lijkt haast op een soort ‘oogsten’, waarbij het vee af en toe de kans krijgt zich te herstellen van de ongeletterde pedoseksuelen.

De oorspronkelijke bevolkingen van forse delen van Indonesië tot aan Nigeria en van Amsterdam-West tot in de binnenlanden van Kenia maken zo noodgedwongen plaats voor de (pseudo)vrome horde.

Leden van de soennitische ‘schaamtecultuur’ lijken overigens, zoals al eerder is opgemerkt, opvallend genoeg vaak juist geen enkele schaamte te bezitten. De stammen en clans kenmerken zich hier te lande door brute berovingen op zeer oude mensen, betrokkenheid bij terroristische netwerken in het Midden-Oosten en elders, ongekend smerige pooierpraktijken, grenzeloze uitkeringsfraude, laffe aanvallen in groepsverband, kindhuwelijken en – als kers op de taart – periodieke publiekelijke haatuitbarstingen tegen bondgenoten van het nieuwe vaderland, zoals de VS en vooral Israël.
sticker 'dolphins rape people' Aardvark nyc

Als het echt zo slecht is hier, remigreer dan a.u.b. naar die rots waar ooit je moeder, zus of oma tegen haar zin ‘gepakt’ werd door een stel Arabieren of – in geval van Israël-haters met Turkse wortels – naar dat land waar je voorouders boomschors aten om te overleven.

DF

Gerelateerd:

Berbers Marokko bestrijden Jodenhaat

Sjiieten Pakistan weigeren doden te begraven

Verkrachting niet langer beloond

Amazigh namen weer oké in Marokko

Armeense geschiedenis: ‘Tatoeages van oma’

Badr Hari & de tragiek der Berbers

Sekspop tegen aanranding Marokko

‘Open brief aan racistische Marokkanen’ / Ranya Alaoui


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>