Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Brute verkrachter in oog gestoken

sticker Revenge psychotronic man Amsterdam center 2013 September tiger

De politie van de Amerikaanse stad Detroit heeft een zeer gewelddadige serieverkrachter weten te arresteren. Roderick Neeley martelde zijn prooien met een snijbrander.

Zijn laatste slachtoffer ontsnapte door Neeley (23) met een schroevendraaier in zijn oog te steken. De 43-jarige vrouw werd onder bedreiging van een vuurwapen in een auto gepropt en vervolgens in elkaar geslagen. De aanvaller scheurde de kleren van haar lichaam en verbrandde haar voeten met een snijbrander, alvorens ze de schroevendraaier te pakken kreeg.

sticker weird face man Amsterdam West 2013 November scary clown

Detroit Free Press meldt dat Neeley thuis kon worden gearresteerd.

De zedendelinquent wordt met diverse verkrachtingen sinds juli 2013 in verband gebracht. Een van zijn slachtoffers was na het seksmisdrijf in brand gestoken. Neeley is echter nog niet aangeklaagd in deze zaken.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>