Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Rector Casablanca gebruikt schoolmeisjes als prostituees

sticker fingering girl Amsterdam center 2013 September

Afgelopen weekend arresteerde de Marokkaanse politie een schoolhoofd in verband met het prostitueren van scholieres.

De rector van een publieke onderwijsinstelling te Casablanca werd opgepakt wegens uitbuiting van minderjarigen, klant zijn van een prostitutie-netwerk en ‘ontrouw’.

sticker Tienerhoer Amsterdam De Pijp August 2013Een vrouw die het brein achter de organisatie zou zijn bezit een appartement op de Mohamed Zafzaf’s straat in de buurt.

Meisjes van een nabijgelegen school zouden klanten daarnaartoe nemen nadat zij ze eerst ‘bejaagden’ in cafés.
sticker boerka's Amsterdam burqa's

De arrestatie van de rector hielp de politie met het oprollen van dit netwerk, dat de school als “bron” voor zijn cliënten gebruikte.

Een scholiere die ruim vier maanden door de rector misbruikt was had zelfs geprobeerd hem te chanteren. Namens haar bazin eiste ze een schaap voor het Offerfeest.

DF

Gerelateerd:

Chinees prostitueert tiener om te gokken

Hoeren wurgen dwang-pooier

Ambtenaar Marokko = pooier

Pedo-maffia GB bij schoolplein

Hoer maakt bloed-ketchup uit wraak om AIDS

Ex-seksslavin herkrijgt zelfvertrouwen op surfplank

Vrouw verkocht als hoer om auto te betalen

‘(L)overheid’: de staat als pooier

Nederlands-Marokkaanse loverboy op Aljazeera


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>