Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Politieman doodt christen in cel

sticker Cell block Four Amsterdam 2013 Red Light District prison

Een Pakistaanse dominee is in zijn cel vermoord door een agent. De geestelijke, die door kogels om het leven kwam, was aangeklaagd wegens blasfemie.

Zafar Bhatti zette zich volgens Dawn in voor de burgerrechten van christenen in het land. Men beschuldigde hem er in 2012 van godslasterlijke tekstberichten verzonden te hebben. Hij zou recent in de gevangenis zijn bedreigd door zowel gedetineerden als cipiers.

sticker submission Amsterdam center 2013 December islamMuhammad Asghar (70), een andere gevangene in het cellencomplex van Rawalpindi, raakte gewond bij de schietpartij. Deze Britse man heeft een geschiedenis van mentale problemen en werd opgepakt in 2010. Een rechtbank veroordeelde hem in januari van dit jaar ter dood omdat hij claimde ‘een profeet’ te zijn.

sticker niqab Amsterdam Spui 2013 August nikab islam woman

Christelijke en andere minderheden hebben het zwaar in het door soennitische moslims gedomineerde land. Moorden en afpersing zijn schering en inslag, en met grote regelmaat worden dochters gekidnapt om nooit meer terug te keren.

DF

Gerelateerd:

Meisje bedreigd na verkrachtingen

Verkrachting ‘wapen’ tegen christenen

Moslims ontvoeren hindoe-meisjes


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>