Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Perverts Pakistan gebruiken meisjes als wisselgeld

sticker anti-pedo Amsterdam Spui 2013 August Kirchen privilegien

Centraal Azië is een gebied van waaruit ons regelmatig schokkende berichten bereiken.

Vandaag meldt bijvoorbeeld Aljazeera dat in de door sektarisch geweld geplaagde Balochistan-provincie in het midden van het land 13 meisjes in de leeftijd van vier tot en met 12 ‘uitgewisseld’ zijn om een bloedvete tussen enkele clans te verzoenen.

krijttekening meisje op stoep AmsterdamIn het district ‘Dera Bugti’ zou een raad van stamleiders voorgezeten door ene Tariq Masuri begin september de ‘ruil’ bevolen hebben, ook al verbiedt de Pakistaanse wet deze zogenaamde ‘wani‘ (of ‘vani’: de uitwisseling van ongetrouwde meisjes om vetes te beslechten).

En dan te bedenken dat het nog maar enkele dagen geleden was toen de Talibaan het vuur opende op Malala Yousafzai, een 14-jarig schoolmeisje dat zich inzette voor het recht op onderwijs voor meisjes in het noorden van Pakistan.

Dappere klasgenootjes vertelden hoe ze schoolboeken onder hun rokken meesmokkelen zodat de intolerante, vrome geilaards niet doorhebben dat ze onderwijs volgen.

~ ‘The Punisher‘ ~

Wat een krankzinnige angsten moeten meisjes toch doorstaan in Pedostan en dergelijke gebieden.

sticker baby navelstreng AmsterdamTot hun dertiende in permanente vrees leven om aan zo’n geile idioot ‘uitgehuwelijkt’ te worden en na die leeftijd als schietschijf gebruikt worden door dezelfde perverselingen, wegens het volgen van onderwijs.

In toenemende mate schijnt deze quasi-religieuze kinderneukerij ook in Nederland voor te komen en de door multiculturalisme bevlogen gemeentelijke ambtenaren hebben daarmee soms geen enkel probleem.

DF

Gerelateerd:

Schapen zonder herder: Sharia4Belgium in De Balie


Tags:        |      |      |      |      |   

2 reacties

 1. Hé Fatima,

  Dank voor je reactie & compliment!
  Ja, het lijkt erop alsof die mannen daar het over de religieuze boeg gooien, daarbij het feit negerend dat de profeet Mohammed eerst trouwde met iemand die 15 jaar ouder zou zijn geweest.
  Vreemd inderdaad dat reguliere Nederlandse media dit verhaal gemist lijken te hebben.
  Groetjes,
  David

 2. Het wisselen ongehuwde meisjes om vetes tussen enkele families te verzoenen, is een oud Pakistaanse traditie. Verboden onder de Pakistaanse wet, maar wordt nog steeds beoefenend in conservatieve gebieden van Pakistan. Deze mensen zitten vast in de duistere Middeleeuwen. Geen andere woorden voor..

  Goed dat jij dit soort gruwelijkheden aan het licht brengt.
  Bijzonder dat je dit nieuws eerder brengt dan de kranten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>