Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Overheid faalt structureel bij zedenzaken


De baan van de hoofdpersoon uit George Orwells beroemde roman ’1984′ is het permanent ‘aanpassen‘ van de geschiedschrijving, zodat deze overeenkomt met de officiële – en als enig toegestane – standpunten van de heersende partij.

Voor het vertrouwen in machthebbers is het logischerwijs slecht als de bevolking begrijpt welke spelletjes er gespeeld worden, wat voor leugens en halve waarheden men constant bezigt, hoeveel publiek geld de elite zich toe-eigent en hoe slecht de overheid het algemeen belang behartigt.

graffiti no love for cops Amsterdam 2013Met name in het geval van ernstige zedendelinquenten laat de staat het idioot vaak afweten. Zo kon de gewelddadige serieverkrachter (en afperser) Rufus S. lange tijd zijn gang gaan omdat een dna-match de ambtenarrij niet opviel.

Toen een slachtoffer van zedenmonster (en DJ) Florian K. aangifte probeerde te doen op een Amsterdams politiebureau bleken de dienstdoende agenten niet bereid deze in ontvangst te nemen, waardoor er nog minstens een meisje extra verkracht werd.

Zelfs in het geval van Robert Mikkelson werd de politie al vier jaar voor de arrestatie gewaarschuwd door een bezorgde moeder, maar deed niets.

Juridisch gezien zijn ambtenaren vrijwel onkwetsbaar. Naar aanleiding van bovengenoemde zaken is dan ook geen enkele bureaucraat vervolgd, ontslagen of zelfs maar berispt.

“Dienaren van de publieke zaak” zijn helaas van oudsher vele malen drukker met hun eigen CAO’s dan met het verwijderen van de belasting-etende parasieten in hun gelederen. Van recenter datum zijn er de absurde schandalen van het zwijgende OM terwijl brute serieverkrachters ontsnapt zijn tijdens verloven (zie link beneden).

sticker Luie hond Amsterdam center 2014 January ambtenaar

Gelukkig is er nu het internet, waardoor allerlei welles-nietes discussies goeddeels tot het verleden behoren. Met simpele ontkenningen komt de overheid niet meer weg en groeit geleidelijk aan het bewustzijn over de schadelijkheid van het gezwel dat wij gedogen. En gerichte actie is pas mogelijk na bewustzijn, zoals een junk eerst zijn verslaving onder ogen moet zien alvorens te kunnen handelen.

DF

Gerelateerd:

Verkracht ‘ns een Officier van Justitie!


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>