Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Onbekende diersoort in restaurant Saoedi-Arabië’

sticker monster fish Amsterdam 2013 vis beast

Toen agenten van de Saoedische keuringsdienst onlangs een restaurant binnenvielen in het westelijk gelegen stadje Laith vielen ze van de ene verbazing in de andere.

In de Jemenitische eetgelegenheid was een deel van het aanwezige voedsel niet alleen ongeschikt voor menselijke consumptie, ook trof men er vlees aan dat niet tot een bekende diersoort te herleiden viel.
sticker monster reptile skeleton Amsterdam 2013 reptiel

De autoriteiten waren getipt over de wanpraktijken door een klant die in zijn maaltijd op onbekende botten was gestuit. Toen de eigenaar deze probeerde terug te kopen wekte dit zijn wantrouwen op.

Inmiddels is het restaurant gesloten.

DF

Gerelateerd:

Waarom poepbacteriën in broodje kebab?

Heffing digitale afvalstoffen komt er niet

Schaap gegijzeld bij aanval op restaurant in Moskou


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>