Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Multiculturalisten stiekem trots op wangedrag

sticker 'FC Utrecht fans tegen neo-nazis'
Of het nou gaat om de recente steekpartij in Amstelveen, de gewelddadige beroving van die arme stakker op sandalen in Zeeburg, de wandaden van ‘de groep Badr H.’ en jaarlijks vele duizenden andere zaken, geweld op straat lijkt de laatste tijd in toenemende mate een aangelegenheid van Medelanders tegen Nederlanders.

'Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is', poster St Nicolaaslyceum, AmsterdamHistorisch gezien is dit zonder precedent, bij mijn weten, want het is natuurlijk ongebruikelijk dat leden van de meerderheid – volgens boekjes maatschappijleer ‘de dominante cultuur’ – welhaast systematisch door minderheden belaagd worden in het uitgaansleven en daarbuiten.

Hoe schokkend de beelden en resultaten van bepaalde mishandelingen ook zijn moge, het gilde der multiculturalisten zoals Leon de Winter voelt vast – al dan niet stiekem – enige trots op deze opmerkelijke ontwikkeling.

sticker egel 100 procent aaibaar AmsterdamIn enkele decennia geëmancipeerd van onderdrukte klasse, slachtoffers van de in en in racistische en kapitalistische Nederlandse samenleving, inmiddels de “tata’s” door de straten jagend en zich gepassioneerd overgevend aan agressief proletarisch winkelen als de nazaten van de NSB’ers zich ‘s avonds en ‘s nachts in de steden wagen te begeven. En de salonsocialist trekt nog een fles champagne open.

sticker je bent een parel in gods hand Amsterdam 2013DF

Gerelateerd:

‘Vrouw-van-de-straat’: seksuele intimidatie in België

Neocons: ingezonden brief over politieke correctheid

Burenterreur on-islamitisch


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>