Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Minister te laat, meisje verkracht (India)

Rage1 sticker girl skirt Baltics 2012 September kind meisje

In het Indiase Faizabad is gisteren een schoolmeisje slachtoffer geworden van verkrachting. Het kind keerde terug van een bijeenkomst waar men gratis laptops uitdeelde aan de jeugd.

Omdat de belangrijkste gast, minister van welzijn Avdhesh Prasda, zeven uren te laat was kon men pas laat in de avond weer naar huis, schrijft Times of India.

girl cries blood crying poster Amsterdam center 2013 September 'street art'Een aantal meisjes reed terug met ene Sunil Kumar Singh, die hen ook naar de bijeenkomst had gebracht. Na andere kinderen thuis afgezet te hebben verkrachtte hij zijn laatste passagiere op een afgelegen locatie.

Dorpelingen zijn boos op de minister om het te laat komen, waardoor de verkrachting kon plaatsvinden, en de dader is nog voortvluchtig.

Meisje (16) gedrogeerd, verkracht door viertal

In het zuiden van India was de nacht ervoor een zestienjarig meisje seksueel misbruikt door een groep. Het kind had opgetreden in een orkest en liep terug naar haar dorp bij Bangalore toen ze onderschept werd door vier mannen.
Graffiti 'no excuse for sexual abuse - patriarchy'

Deze dwongen haar een vermoedelijk met drugs gemengde vloeistof te drinken, waarna ze het meisje verkrachtten. Het kind overleefde de aanval en is inmiddels weer thuis.

Alle verdachten zijn gearresteerd, onder wie twee bekenden van het slachtoffer.

DF

Gerelateerd:

Hoofd FBI India: “geniet van verkrachting”

Vaginaal racisme’ in India

“Verkrachtingsfeest Assam” leidt tot rel

Humor-video India: verkrachting is schuld vrouw

Leraar beft kleuter (India)

Meisje levend verbrand na groepsverkrachting

Groepsverkrachting in ziekenhuis India

DNA baby verraadt verkrachter gehandicapt meisje

Schoolmeisjes met galg tegen verkrachting Pakistan

Saudische imam martelt, verkracht en doodt eigen kindje

Waarom zo veel verkrachtingen in hoofdstad New Delhi?


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>