Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Marokkaans tuig: tijd voor ‘extegratie’?

'So much anger built inside' sticker
“Ik rij gewoon over je heen. (…) Gaat je geen moer aan, wil je zwemmen of zo? Hou je klep dicht, kankeridioot! Ik sla je met je helm op je kop! Hou je bek! Het is niet verstandig om je in deze tijd ergens mee te bemoeien. Dan krijg je alleen maar problemen. 
Kutvolk! (…) Kankerracisten, jammer dat ik hier geboren ben. Kankerhomo’s.”

'respect gay rights', sticker Riga

Bovenstaande dreigende quotes zijn afkomstig van een Noord-Afrikaan van een jaar of 30, die van een verkeersregelaar te horen krijgt dat hij even moet wachten bij een openstaande brug. Binnen de kortste keren spat de agressie eraf, maar in hun eentje zijn ze zelden heldhaftig dus blijft de ruzie goeddeels beperkt tot gescheld.

Het filmpje op Dumpert werd gevolgd door een artikel op Geenstijl, dat na zulke video’s traditiegetrouw volloopt met comments. Dergelijke filmpjes en berichten over de ‘bontkraagjes’ (of “Finnen”) kom je inmiddels welhaast dagelijks tegen en bepaalde patronen zijn niet meer te ontkennen.

Het is nu voor de meeste Nederlanders wel duidelijk dat er hier uit diezelfde “cultuur” en met een overeenkomstige “mentaliteit” minstens enkele tienduizenden types rondlopen.

sticker Bont is voor losers AmsterdamHet aantal misdrijven dat ze jaarlijks plegen is waarschijnlijk een veelvoud van dat aantal, als je alle berovingen, mishandelingen, aanrandingen, overvallen, diefstallen, afpersingen en mensenhandel bij elkaar optelt. Met welk ‘recht’ beschadigen deze waardeloze mislukkelingen zoveel Nederlanders én goedwillende Marokkanen ieder jaar? Objectief gezien blijkt uit helemaal niets – maar dan ook echt niets – dat deze mensen enige meerwaarde bezitten voor Nederland. Hooguit leveren ze werk op voor vele tienduizenden politie-agenten, beleidsambtenaren en sociaal werkers en dergelijke, maar dat zijn nog eens jaarlijks enkele miljarden euro’s extra kosten.

Een groot deel van deze kleine en grotere criminelen ontvangt bovendien uitkeringen, huursubsidie en ‘gratis’ (door de belastingbetaler opgehoeste) rechtsbijstand.

sticker unwanted Amsterdam 2013Het daadwerkelijk werkende deel der Marokkaanse mannen is zelfs dermate klein dat je – mede gezien hun criminele neigingen – haast kan spreken van een ‘parasitaire etniciteit’. Het niet hebben van werk levert bovendien veel uren in de sportschool op, dus kan je in het uitgaansleven en elders makkelijker afrekenen met de blanke ‘racisten’.

Eerlijk gezegd vind ik de veiligheid van de gemiddelde Nederlander stukken zwaarder wegen dan de fundamentele mensenrechten van dergelijke straatschoffies, en in die opvatting sta ik vast niet alleen.

sticker ejectos eject AmsterdamOm een lang verhaal kort te maken: ieder volk heeft recht op een eigen land, zowel Marokkanen als wijzelf. Daarom ben ik inmiddels ook voor ‘extegratie’* en deportatie.

graffiti FOAD Amsterdam 2013 fuck off and die

Gewoon de 20 procent rommel uit die gemeenschap verwijderen, alvorens de rotte appels de rest nog verder aantasten. Zelfs als het criminele deel der Marokkanen vandaag op miraculeuze wijze zou verdampen, dan nog kost het vele jaren voor weer sprake is van interetnische harmonie.

DF

* het omgekeerde van integratie

P.S.: dit artikel is na plaatsing aangepast

Gerelateerd:

Vrouw-van-de-straat: seksuele intimidatie in België

Dubbel paspoort biedt juist kansen!


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>