Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Magiër’ dreigt politie met ontketening geest

sticker ghost axes Amsterdam Spui 2013 spook bijlen

Politieagenten in Mekka hebben een man gearresteerd die beweerde te kunnen toveren.

De 44-jarige Egyptenaar woonde in bij een Saoedisch gezin dat hij met magie onder controle hield. Onder het huis van de goedgelovige mensen zou zich een schat bevinden die hij hen beloofd had, schrijft Emirates24/7.
sticker Fatuo Amsterdam black white

Nadat buren de autoriteiten inlichtten over de ‘magiër’ bestormde de politie het pand. De Egyptenaar dreigde de agenten met het ontketenen van een ‘djinn’ (geest) om zo aan arrestatie te ontkomen. Desondanks werd de man opgepakt waarna de politie talismannen en andere magische voorwerpen in het huis ontdekte.

Hekserij is streng verboden in het olierijke koninkrijk. In lijn met de ‘sharia’, of islamitische wet, worden tovenaars er soms zelfs geëxecuteerd.

DF

Gerelateerd:

‘Behekste’ vader martelt dochter 2 maanden

Zweepslagen na bitchfight


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>