Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Kinderlokker-lokker opgepakt na zelfmoord professor

Riga sticker man met pijp

“Killing myself now. And u will be prosecuted for blackmail,” was de laatste sms van de Texaanse professor James Arnt Aune voordat hij van een gebouw zijn dood tegemoet sprong.

sticker pedo bear black white Amsterdam

Enkele maanden geleden had Aune – getrouwd, twee kinderen en tevens hoofd communicatie van de faculteit – via Mocospace.com een ‘jong meisje’ ontmoet en zij had hem obscene plaatjes van zichzelf gestuurd per gsm.

Kort later werd hij echter gebeld door een ‘woedende vader’ die duizenden dollars zwijggeld eiste voor de mentale schade die het arme kind opliep. Ook dreigde hij zijn werkgever te benaderen en de politie.

Uit onderzoek blijkt de vork anders in de steel te zitten.

De 37-jarige ‘vader’ blijkt een oom die in 2011 werd aangeklaagd voor ‘incest en orale verkrachting’. De foto’s die deze Daniel Timothy Duplaisir maakte van ditzelfde kind gebruikte hij vervolgens om andere pedo’s in de val te lokken en af te persen. De professor bleek niet Duplaisirs enige slachtoffer in deze ‘catfish scam’, waarin criminelen zich vermommen als meisjes om kinderlokkers in hun web te strikken.

Er bestaan spinnen gespecialiseerd in het jagen op andere spinnen, door de randen van hun webben te beroeren. De web-spin denkt dat er prooi is gearriveerd, maar wordt in plaats daarvan zélf verslonden door de achtpotige oplichter. Een soort schijnt met zijn getokkel zelfs het baltsgedrag van een andere soort te imiteren, camouflage in optima forma!

DF

Gerelateerd:

Het toppunt van kinderarbeid: weefmieren

Tuig & oppertuig


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>