Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Killer-cannibal’ opgepakt in India

sticker hello my name is monster Amsterdam center September 2013

Politieagenten in het midden van India arresteerden dinsdag een man die ze verdenken van drie moorden in de laatste tien dagen. De 38-jarige Karan Singh zou zijn slachtoffers ook deels hebben opgegeten, vermoeden de autoriteiten.

Acht jaar geleden vermoordde Singh zijn eigen moeder om vervolgens haar bloed te drinken, schrijft India Times.
sticker weird face man Amsterdam West 2013 November scary clown

Bij zijn recente prooien zou de man een overeenkomstig ‘ritueel maal’ genuttigd hebben. In een geval ontbraken de benen van het slachtoffer.

Singh bewoonde al enkele jaren een ‘machan’, een soort boomhut, in de buurt van Madhya Pradesh. Daar leefde hij van de jacht. Een woedende menigte dorpelingen stond op het punt de verdachte te lynchen toen hij werd opgepakt.

DF

Gerelateerd:

Zuuraanval op Indiase bruid

Begrafenisondernemer steelt genitaliën

Satanistische gezinsmoord Zuid-Afrika

Kannibaal-verkrachter & ex-pastoor in stukken gehakt


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>