Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Jihadisten ontvoeren Yezidi-vrouwen Irak

Yazidi graffiti Amsterdam Cntr 2015 Feb Holland ISIS Yezidi Kurds

Terroristische soennieten kidnapten tijdens hun opmars in Noord-Irak honderden vrouwen van de Yezidi’s. Dit Koerdische volk kent een duizenden jaren oude religie met onder meer Zoroastrische en christelijke elementen.

De fanatieke soennitische moslims van de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS /ISIL) zien hen als duivelaanbidders. Experts vrezen daarom voor een genocide op de Yezidi’s als de bloeddorstige islamisten hen te pakken krijgen, bericht Daily Mail.

street art sticker 'PNZ' in De Jordaan‘Dierlijke lusten op slavinnen botvieren’

Kamil Amin, een woordvoerder van de Iraakse regering, beweert dat de IS-jihadisten honderden Yezidi-vrouwen gevangen houden in scholen in de stad Mosul.
sticker Noke Amsterdam North 2013 September collab war weapons soldiers guns

“Het vermoeden bestaat dat de terroristen ze nu als slavinnen beschouwen en gemene plannen met ze hebben”, aldus Amin. “De jihadisten gaan hun dierlijke lusten op deze vrouwen botvieren en ze van hun waardigheid beroven, denken wij.”

De IS bedreigt niet alleen de Yezidi’s in de regio maar ook andere minderheden. Het Amerikaanse leger is nu te hulp geschoten en volgens Mirror zijn tevens de Britse elite-eenheden Special Air Service (SAS) en SBS (Special Boat Service) actief in Noord-Irak.

DF

Gerelateerd:

Jihadisten IS onthoofdden stamleden

IS vernietigt oude kerk in Mosul (Irak)

ISIS: Christenen Mosul bekeren tot islam


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>