Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

India: meisje vergiftigd na groepsverkrachting

tegel Dus Amsterdam Spuistraat 2013 November girl doll black tears

Dorpelingen in het noordoosten van India hebben vier mannen weten te vangen die een kind hadden vermoord. Het meisje werd vergiftigd na een groepsverkrachting.

Het slachtoffer uit het dorp Gangpur stierf vrijdag in het ziekenhuis nadat ze op haar sterfbed de verdachten had genoemd, schrijft The Times of India. Dorpsbewoners kregen het viertal verkrachters in de smiezen toen ze na hun daad het meisje met een graafmachine aan de rand van het dorp dumpten.
sticker schedel met strik Amsterdam

De minderjarige had met een van de mannen een relatie gekregen, maar die liep spaak omdat ze doorkreeg dat hij getrouwd was. Het misdrijf zou hebben plaatsgevonden nadat het kind eiste dat hij haar zou trouwen.

De vier aanvallers zijn aangeklaagd om ontvoering, groepsverkrachting en moord door vergiftiging.

DF

Gerelateerd:

Groepsverkrachting India gefilmd

Doodstraf voor brute kinderverkrachter

Groepsverkrachting ondanks bewaking

Groepsverkrachting op Valentijnsdag

Familie bedreigd na groepsverkrachting


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>