Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Holocaust-inflatie door aanklacht Wilders

Hirsi Ali, Wilders, Verdonk, sticker 'los 3 amigos'

De nationaalsocialistische bureaucratie in Duitsland heeft voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog ongeveer zes miljoen joden vermoord.

De overgrote meerderheid van de slachtoffers was niet meer of minder crimineel dan de inwoners van de landen waar hun gemeenschappen vaak al honderden jaren bestonden. De joden bezondigden zich niet aan extreem parasitisme via verzorgingsstaten, noch aan terrorisme in de Europese staten die hen huisvestten.

De hedendaagse Marokkaanse gemeenschap in Nederland vertoont een nogal sterk daarvan afwijkend beeld. Slechts enkele tienduizenden kwamen hier sinds ongeveer 1965 als arbeidsmigrant, waarna via ‘kettingmigratie’ hele volksstammen zich in de polder en zijn verzorgingsstaat vestigden.

sticker don't worry be jewish jewishid.nlNederland telt inmiddels zo’n 400.000 Marokkanen, van wie een disproportioneel deel leeft van uitkeringen (en daarvan weer een groot deel hier überhaupt nimmer werkte). Ze zijn bovendien zwaar oververtegenwoordigd in criminele statistieken. Dit geldt zeker als je focust op het type misdrijf waaruit een diepe minachting of zelfs haat jegens – de veelal autochtone – slachtoffers spreekt. Denk aan onvrijwillige prostitutie (vaak van minderjarigen), beroving van bejaarden, schokkende zedenmisdrijven en allerlei vormen van misselijkmakend ‘zinloos geweld’.

Dit alles heeft niet plaats in een sfeer van ernstige discriminatie – zoals die waar joden vele eeuwen mee te kampen hadden – maar juist in de relatief tolerante Nederlandse samenleving. Nederland telt enkele tienduizenden Marokkanen met een imposant strafblad plus honderdduizenden anderen (nazaten incluis) die sinds hun overtocht naar Europa goeddeels of zelfs volledig afhankelijk zijn van het belastinggeld dat de overheid afperst van de burgers. Het voeren van een ‘rationeel immigratiebeleid’ werd de laatste veertig jaar echter zwaar gehinderd door politiek-bureaucratische dogma’s en juridische belangen, die het onmogelijk maakten het kaf van het koren te scheiden.

Het vergelijken van de joodse artsen, arbeiders, winkeliers, handelaren en hun vrouwen en kinderen rond WOII met de Marokkaanse gemeenschap hier te lande is dan ook een gotspe van de hoogste orde. De parallel doet onrecht aan de miljoenen slachtoffers van de Holocaust en demoniseert de politicus Geert Wilders.

De niet altijd even tactvolle man wil – voor zover uit zijn woorden valt af te leiden – de immigratie uit Noord-Afrika een halt toeroepen en wellicht zelfs een deel van de immigranten terugzenden. Wilders lijkt vooral de schurft te hebben aan de criminelen onder hen en degenen die hier nooit werkten doch slechts met behulp van de ambtelijke machine parasiteerden op het collectief.
sticker i love Naffers Holland Amsterdam 2014 March Marokkanen

Niet alleen Nederlanders zouden Wilders massaal in zijn omroep moeten steunen, maar juist ook de hardwerkende en niet-criminele Marokkanen die dankzij de rotte appels in hun gemeenschappen in toenemende mate met de nek aangekeken worden!

DF

Gerelateerd:

Verkrachting niet langer beloond

Sekspop tegen aanranding Marokko

‘Open brief aan racistische Marokkanen’ / Ranya Alaoui

Marokkaanse problematiek: onveiligheid & arrogantie

‘Marokkaanse vrouw minst crimineel in Emiraten’

Stop uitkeringen Marokko = nationaal-socialistisch?

Belemmert de overheid integratie van Marokkanen?


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>