Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Gruwelijke details in boek over harem Khadafi

Gaddafi graffiti 'Revolution', Amsterdam, the Netherlands

Moammar al-Khadafi, de man die Libië ruim veertig jaar heeft geregeerd, presenteerde zich als warm voorstander van vrouwenrechten. Uit een onlangs verschenen boek blijkt hij een kinderverkrachter van de ergste soort te zijn geweest.

Dit ondervond bijvoorbeeld de indertijd 15-jarige Soraya toen Khadafi in 2004 het stadje Sirte bezocht.
sticker reclaim your body Amsterdam Spui 2013 August woman

Het meisje was geselecteerd om ‘De Gids’ een bos bloemen te overhandigen in haar school, iets dat als een grote eer gezien werd.

Toen hij tijdens de ceremonie haar hoofd aanraakte was ze euforisch, maar realiseerde zich niet dat dit een signaal aan zijn medewerkers was.

Ondanks protest van de moeder werd het kind de volgende middag meegenomen. Omdat ze zich zo prachtig gepresenteerd had wilde Khadafi dat Soraya “nog een bos bloemen kwam aanbieden”.

Men bracht het meisje naar zijn kamp in de woestijn, waar haar lichaam werd opgemeten en men een bloedmonster afnam. Op Khadafi’s bevel werd ze met make-up en lingerie ‘klaargemaakt’ voor de verkrachting.

khadafi graffiti“Dat moment zal ik nooit vergeten”, zei Soraya erover tegen de Franse journaliste Annick Cojean. Hij schond mijn lichaam maar doorboorde mijn ziel met een dolk. Het lemmet is altijd blijven zitten.”

De volgende zeven jaar was het kind feitelijk een slaaf van de tiran die in het Westen veel aanhangers had. Zijn grote schare jonge vrouwelijke bodyguards zal zeker aan zijn imago bijgedragen hebben.

De Gids misbruikte daarnaast ook jongetjes en zette seksueel geweld in als politiek wapen. Volgens een voormalig medewerker dacht Khadafi vrijwel alleen maar aan seks en was dit ook een machtsmiddel voor hem.

Verkrachting onderwerpt niet enkel vrouwen maar tevens hun vaders en echtgenoten. Daarom waren ook kinderen van hooggeplaatste bestuurders niet veilig voor dit Arabische zedenmonster. Net als de Romeinse keizer Caligula kaapte hij zelfs bruiden weg tijdens huwelijksceremonies, als teken van almacht.
sticker Power move conspiracy Amsterdam center 2013 July

In het boek Gaddafi’s Harem doen diverse slachtoffers hun zegje over de voormalige dictator die in 2011 een gewelddadig en vernederend eind beleefde.

De man die ruim dertig jaar geleden Libische vrouwen wilde bevrijden “om ze te redden van onderdrukking” misbruikte duizenden meisjes.

DF

Gerelateerd:

Rambo 4 & de Revolutie in Libië

Westers complot moord Khadafi?

Bizarre paradox EU-beleid Libië

Wadah Khanfar op TED.com

Khaddafi’s laatste uren

Bayda, het aanstaande bloedbad

Groepsverkrachting Brits-Pakistaanse vrouwen Libië

Meisjes naakt op auto’s gebonden & met mes verkracht


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>